Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

29xρονος ήθελε να μάθει αν η γυvαίκα του τον απατά - Όταν είδε το υλικό της κάμερας... (Video)

Δεν θα πιστεύετε την αντίδραση του

25 Απριλίου 2022 14:25
29xρονος ήθελε να μάθει αν η γυvαίκα του τον απατά - Όταν είδε το υλικό της κάμερας... (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 29χρονος άνδρας παρακολούθησε την κοπέλα του για να δει αν θα τον απατήσει με τον δάσκαλο της γιόγκα, αλλά του βγήκε ξινό, όταν είδε το υλικό της κάμερας! Επίσης, μία 24χρονη βρήκε ένα κρυφό δωμάτιο στο σπίτι της. Θα ανατριχιάσετε με αυτό που κατέγραψε με την κάμερά της.

Τότε είδε, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, την γυναίκα του με τον δάσκαλο της γιόγκας σε διάφορες στάσεις, ενώ έγινε έξαλλος με τα αγγίγματα. Μάλιστα σε κάποια στιγμή, ο γυμναστής “χτύπησε” απαλά τα οπίσ8ια της κοπέλας, ενώ της έκανε μασάζ στα πόδια.

Αν και αποτελούν μέρος της δουλειάς του και των ασκήσεων, το αγόρι της δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί. Δείτε την απίστευτη αντίδρασή του στο βίντεο παρακάτω:

19χρονη άνοιξε τα πόδια της μπροστά στην κάμερα και είπε ότι «το δίνει δωρεάν»! Αυτό που είδαν τους σόκαρε...

Μία 19χρονη blogger από την Κίνα προκάλεσε χάος αφού άνοιξε τα πόδια της μπροστά στην κάμερα και είπε σε όλους ότι τους «το δίνει δωρεάν»! Ενώ, μία έγκυος γυναίκα τράβαγε με την κάμερα την κοιλιά της. Όταν είδε τα πλάνα όμως... τρομοκρατήθηκε.

Υπάρχουν ισχυρισμοί πως περίπου 3.000 άνθρωποι πήγαν στο ξενοδοχείο που η γυναίκα είπε πως έμενε στην νότια Κίνα. Η 19χρονη Miss Ye, έχει συλληφθεί από την τοπική αστυνομία καθώς διαφήμιζε την πoρvεία, μέσα από τα social media!

Φαίνεται πως η Miss Ye είχε κάνει μία ανάρτηση που έγραφε: «Ποιος θα έρθει να με βρει να το κάνουμε... δωρεάν». Αφού έκανε την ανάρτηση, αναγκάστηκε να φύγει από το δωμάτιό της καθώς πολλοί άνθρωποι της χτυπούσαν την πόρτα. Η αστυνομία συνέλαβε την Miss Ye σε ένα ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο Sanya Phoenix International Airport με υποψίες πως διαφημίζει την πορνεία.

Σύμφωνα με το ξενοδοχείο, η Miss Ye ζήτησε από το προσωπικό του ξενοδοχείου να την συνοδέψουν από το δωμάτιό της μέχρι το ταξί. Η Miss Ye φέρεται πως παραδέχτηκε στην αστυνομία πως έκανε την ανάρτηση με σκοπό να προσελκύσει ακόλουθους. Ενώ, σε ένα άλλο σοκαριστικό περιστατικό μια 26χρονη είχε χρησιμοποιήσει την κάμερα του υπολογιστής και μετά μόλις τον έκλεισε νόμιζε ότι αυτή δεν κατέγραφε το τι έκανε μέσα στο σπίτι της αλλά η πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετική.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share