Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γαμπρός μόλις είδε το πρόσωπο της νύφης της ζήτησε να χωρίσουν - Δείτε την από μπροστά και θα... (Video)

Αδιανόητο περιστατικό

23 Απριλίου 2022 12:34
Γαμπρός μόλις είδε το πρόσωπο της νύφης της ζήτησε να χωρίσουν - Δείτε την από μπροστά και θα... (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας γαμπρός μόλις είδε το πρόσωπο της νύφης της ζήτησε να χωρίσουν! Μόλις την δείτε από μπροστά θα «καταλάβετε» γιατί το έκανε. Παράλληλα, ένας άλλος γαμπρός έφτιαξε για την ημέρα του γάμου του ένα βίντεο για τη νύφη, μόλις όμως άρχισε να παίζει στη δεξίωση «πάγωσαν» όλοι.

Συγκεκριμένα, μια Κινέζα νύφη, ήθελε να τεστάρει πόσο πολύ την αγαπούσε ο σύζυγός της. Αλλά επέλεξε απολύτως τη χειρότερη μέρα για να το κάνει, στη φωτογράφηση πριν από το γάμο. Η γυναίκα, εμφανίστηκε εκείνη τη μέρα δείχνοντας σαν γριά.

Ο Qing Kao, η 26χρονη υποψήφια νύφη από το Shenzhen της Κίνας, εμφανίστηκε στο μελλοντικό σύζυγό της ως 50 χρόνια μεγαλύτερη, έχοντας γκρίζες και λευκές τρίχες στα μαλλιά της και ζαρωμένο πρόσωπο.

Υποτίθεται ότι το έκανε, για να δει αν ο άντρας που θα παντρευτεί θα την αγαπούσε ακόμα κι αν έμοιαζε γηραιότερη. Δυστυχώς, ο Guo Chien, ο γαμπρός, δεν βρήκε τη φάρσα καθόλου αστεία. Το ζευγάρι άρχισε να τσακώνεται και να ουρλιάζει ο ένας στον άλλο στη μέση της Dongmen Old Street στο Shenzhen.

Περίεργοι περαστικοί συγκεντρώθηκαν γύρω τους και άρχισαν να τραβούν φωτογραφίες και βίντεο. Οι μάρτυρες ισχυρίστηκαν ότι ο γαμπρός ζήτησε από την κοπέλα να αφαιρέσει το μακιγιάζ, το οποίο αρνήθηκε έντονα. Επέμενε ότι αν θα την αγαπά μετά από 50 χρόνια, δεν πρέπει να έχει πρόβλημα να βγάλουν φωτογραφίες με αυτή της την εμφάνιση.

Όταν ο γαμπρός αισθάνθηκε ότι το επιχείρημά της είναι άσκοπο, απογοητεύτηκε, πέταξε τα γυαλιά του στο έδαφος και μπήκε σε ένα ταξί και έφυγε, αφήνοντας την Kao να κλαίει απεγνωσμένα στο δρόμο.

Οι παρευρισκόμενοι είπαν ότι η σοκαρισμένη «γριά νύφη» περίμενε για αρκετά λεπτά, αλλά ο γαμπρός της δεν επέστρεψε ποτέ. Μετά από λίγο, κάλεσε ένα άλλο ταξί και πήγε σπίτι της.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share