Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανατριχιαστικό βίντεο: Αδερφή της νύφης διακόπτει την δεξίωση και αρπάζει το μικρόφωνο - Αυτό που ακολούθησε έκανε τους καλεσμένους να τα χάσουν

θα συγκινηθείτε!

12 Απριλίου 2022 20:25
 Ανατριχιαστικό βίντεο: Αδερφή της νύφης διακόπτει την δεξίωση και αρπάζει το μικρόφωνο - Αυτό που ακολούθησε έκανε τους καλεσμένους να τα χάσουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το να βλέπει τα αδέρφια του να παντρεύονται είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά γεγονότα για ένα μικρό παιδί! Είναι μια εικόνα του πώς μπορεί να εξελιχθεί το μέλλον του και η ευτυχία τους είναι μεταδοτική. Γι’ αυτό και η Savannah ήθελε να κάνει για την μεγαλύτερη αδερφή της, την Christina, μια μοναδική πρόποση.

Με την ευκαιρία διαβάστε εδώ την ιστορία της νύφης που είχε αμφιβολίες για το γάμο.

Μόλις ανέβηκε στην πίστα, είπε σε όλους να βγάλουν τις κάμερες τους.

Ευτυχώς τις έβγαλαν όλοι και κάποιος αποφάσισε να μοιραστεί το βίντεο με όλο τον κόσμο.

Χωρίς μουσική, η Savannah ξεκινά ένα ραπάρισμα στον ρυθμό του “The Fresh Prince of Bel-Air”. Μίλησε για την παιδική τους ηλικία και το ότι η Christina ήταν 16 όταν γεννήθηκε εκείνη.

Επίσης, είπε πόσο σπουδαίο πρότυπο ήταν η Christina και πόσο στεναχωρήθηκε που η μεγαλύτερη αδερφή της έφυγε για να σπουδάσει! Μέσα από τους δημιουργικούς της στίχους, φαίνεται ότι η Savannah θαυμάζει την μεγαλύτερη αδερφή της και θέλει να είναι κοντά της όσο το δυνατόν περισσότερο.

Το κοινό λάτρεψε το ραπάρισμα της και αντέδρασε γελώντας όταν συνέχισε. Είχε καταφέρει να αιχμαλωτίσει το κοινό.

Στο τέλος, εξήγησε πώς κατάφερε να κάνει την αδερφή της να γυρίσει σπίτι. Η Christina γνώρισε ένα αγόρι από την πόλη τους σε έναν γάμο 2 χρόνια πριν και ερωτεύτηκαν. Τώρα ξεκινάνε μαζί την ζωή τους μερικά μόλις λεπτά μακριά από την Savannah κι εκείνη φυσικά είναι τρισευτυχισμένη! Ανέλαβε τις ευθύνες της παρανύμφου σαν επαγγελματίας!

Η Savannah και ο λόγος που έβγαλε δείχνει πόσο δεμένες είναι οι δύο αδερφές!

Δείτε την Savannah να ραπάρει στο βίντεο

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share