Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αδιανόητο: Φαν του Μέσι πλήρωσε μισό εκατομμύριο ευρώ για αυτό το αντικείμενο - Δείτε φωτογραφία

Κι όμως!

12 Απριλίου 2022 19:24
Αδιανόητο: Φαν του Μέσι πλήρωσε μισό εκατομμύριο ευρώ για αυτό το αντικείμενο - Δείτε φωτογραφία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φαίνεται πως είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο "τρελούς" φαν του Μέσι, ένας άνθρωπος που έδωσε 522.000 δολάρια, δηλαδή ένα ποσό κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ, για να αποκτήσει μια συλλεκτική κάρτα του Λιονέλ Μέσι.

Παράλληλα, Basket League: Ελπίζει για τετράδα η ΑΕΚ - Ολοένα και ψηλότερα κοιτά ο Κολοσσός!

Πρόκειται για μια κάρτα του Αργεντίνου με την φανέλα της εθνικής ομάδας του από το Μουντιάλ του 2014 και σύμφωνα με την Marca ο φίλαθλος της απέκτησε μέσω της γνωστής ιστοσελίδας δημοπρασιών, Goldin.

Η κάρτα στοιχίζει τόσα πολλά αφού η Panini κυκλοφόρησε μόλις 10!

Super League: Από το ΟΑΚΑ... στην Ευρώπη ο Άρης με τεράστιο διπλό - «Χαρακίρι» της ΑΕΚ που έκανε δύο γκολ δώρο! (video)

Πολύ σημαντικό βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη έκανε ο Άρης, που επικράτησε 2-1 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και την ξεπέρασε κατά δύο βαθμούς (όπως και τον Παναθηναϊκό), ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια της σεζόν, με πολλές κλασικές ευκαιρίες για γκολ, η Ένωση πλήρωσε το πολύ σοβαρά λάθη των Τσιντώτα και Κριχόβιακ στα δύο γκολ του Αρη. Οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν το σκορ με τον Πάλμα στο 20' έπειτα από λάθος του Τσιντώτα, ο Ρότα ισοφάρισε στο 28' με καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής, όμως στο 58' ο Σάσα πέτυχε το γκολ που έδωσε τη νίκη στον Άρη μετά από λανθασμένη απομάκρυνση του Κριχόβιακ στη μεγάλη περιοχή.

Ο Άρης είχε ευκαιρίες να πετύχει και άλλα γκολ, όπως και η ΑΕΚ, που πίεσε κυνηγώντας την ισοφάριση. Ο Λιβάι Γκαρσία έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 71', ενώ στο 90+4' ο Κριχόβιακ σούταρε άουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Το ματς

Το παιχνίδι είχε φρενήρη ρυθμό στα πρώτα λεπτά, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και τις δύο ομάδες να δημιουργούν μεγάλες ευκαιρίες. Πρώτος απείλησε ο Άρης με προσπάθειες των Μπεναλουάν (3') και Πάλμα (4'), για να απαντήσει η ΑΕΚ με σουτ του Τσούμπερ στο 5', το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο Κουέστα. Στο 11' ο Καμαρά σούταρε άουτ σε τετ α τετ με τον Τσιντώτα υπό την πίεση της άμυνας και στο 12' ο Μοχαμάντι απάντησε στις ευκαιρίες για την ΑΕΚ, με δυνατό σουτ που μπλόκαρε ο Κουέστα. Κοντά στο γκολ για την ΑΕΚ έφτασε και ο Αραούχο στο 15', αλλά το ωραίο σουτ που επιχείρησε, πέρασε λίγο άουτ.

Ο Τσιντώτας έγινε θετικός και αρνητικός πρωταγωνιστής του ματς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Στο 19' ο γκολκίπερ της ΑΕΚ πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή απόκρουση, διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ έπειτα από φοβερή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ματίγια. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ ωστόσο, ο Τσιντώτας έκανε κακή έξοδο, με την μπάλα να περνά από πάνω του και να φτάνει στον Πάλμα, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα προ κενής εστίας. Οι παίκτες της ΑΕΚ ζήτησαν επιθετικό φάουλ, όμως η φάση ελέγχθηκε στο VAR και το γκολ μέτρησε κανονικά, για το 1-0 του Άρη στο 20ό λεπτό!

Λίγο έλειψε ο Άρης να πετύχει και δεύτερο γκολ στο 23' μετά από λάθος στην άμυνα της ΑΕΚ, όταν το σουτ του Μαντσίνι εντός μεγάλης περιοχής σταμάτησε σε σώμα αμυντικού. Στο 28' η ΑΕΚ έφτασε στην ισοφάρισε με ιδιαιτέρως εντυπωσιακό τρόπο. Ο Ρότα δοκίμασε το πόδι του από μεγάλη απόσταση και έπιασε ένα εκπληκτικό σουτ με φάλτσα στην απέναντι γωνία, κεραυνοβολώντας τον Κουέστα για το 1-1!

Μέχρι και το φινάλε του πρώτου μέρους, το παιχνίδι εξακολούθησε να έχει γρήγορο ρυθμό, με τις δύο ομάδες να δίνουν σαφώς περισσότερη βάση στο πώς θα επιτεθούν και τις άμυνες να μην έχουν... πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Άρης είχε μια καλή στιγμή με τον Καμαρά μετά από φάση διαρκείας στο 38', ενώ η ΑΕΚ πίεσε ασφυκτικά στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, με τον Σιμάνσκι να φτάνει πολύ κοντά στο γκολ, πιάνοντας ωραίο σουτ που πέρασε ελάχιστα άουτ στο 41'.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε σε πιο αργό τέμπο, αλλά έμελλε να είναι ανάλογα γεμάτο από συγκινήσεις. Στο 58' ο Άρης ανέκτησε το προβάδισμα από το... πουθενά, με τη συνδρομή του VAR. Ο Καμαρά έπιασε σουτ από διαγώνια θέση, το οποίο απέκρουσε ο Τσιντώτας. Στην επαναφορά ο Κριχόβιακ προσπάθησε να απομακρύνει αλλά δεν βρήκε καλά την μπάλα και το μόνο που κατάφερε ήταν να τη στείλει στο κεφάλι του Σάσα, με τον Βραζιλιάνο να σκοράρει με κεφαλιά προ κενής εστίας. Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε για οφσάιντ, όμως το ριπλέι στο VAR έδειξε ότι δεν υπήρξε παράβαση και το τέρμα μέτρησε κανονικά!

Η ΑΕΚ βγήκε μπροστά κυνηγώντας την ισοφάριση και θα μπορούσε να την πετύχει στο 69', όταν η κεφαλιά του Σιμάνσκι από τη μικρή περιοχή πέρασε άουτ. Στο 71' ο Λιβάι Γκαρσία" σημάδεψε" το οριζόντιο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στην επαναφορά ο Φαμπιάνο απομάκρυνε με το κεφάλι την κεφαλιά του Λε Ταλέκ, που είχε κατεύθυνση προς την εστία.

Ο Μαντσίνι απέτυχε να "καθαρίσει" το ματς για τον Άρη στο 81' αστοχώντας σε τετ α τετ με τον Τσιντώτα, ο οποίος έκανε μεγάλη απόκρουση σε τετ α τετ με τον Μπερτόγλιο στο 84'.

Ο Τζαβέλλας σούταρε "χλιαρά" πάνω στον Κουέστα από το ύψος του πέναλτι στο 86' και ο Κριχόβιακ σπατάλησε την τελευταία καλή στιγμή της ΑΕΚ στο 90+4', καθώς σούταρε ψηλά άουτ ενώ βρέθηκε ολομόναχος στο ύψος της μεγάλης περιοχής.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Τσιντώτας, Ρότα, Βράνιες, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι (83' Χατζισαφί), Κριχόβιακ, Σιμάνσκι (70' Λε Ταλέκ), Άμραμπατ (70' Τάνκοβιτς), Τσούμπερ (77' Μάνταλος), Γκαρσία, Αραούχο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share