Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γυναίκα εθισμένη στη γυμναστική δείχνει τα σμιλεμένα πόδια της ύστερα από 14χρονια προετοιμασίας - Η εικόνα σοκάρει (video)

Το αποτέλεσμα κάθε άλλο παρά προσιτό δεν είναι

8 Απριλίου 2022 13:45
Γυναίκα εθισμένη στη γυμναστική δείχνει τα σμιλεμένα πόδια της ύστερα από 14χρονια προετοιμασίας - Η εικόνα σοκάρει (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια γυναίκα με εμμονή με τη γυμναστική που πέρασε 14 χρόνια σμιλεύοντας τα τεράστια πόδια της είπε ότι είναι τόσο μυώδη τώρα, που οι άνθρωποι τη συγκρίνουν συνεχώς με διάσημους ποδοσφαιριστές – ενώ ένα ραντεβού παρομοιάζει ακόμη και τις καρφίτσες της με αυτές του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Anne Lima, 34, από τη Βραζιλία, έχει αφιερώσει περισσότερα από 10 χρόνια της ζωής της στην ενδυνάμωση των ποδιών της.

Γυναίκα εθισμένη στη γυμναστική δείχνει τα σμιλεμένα πόδια της ύστερα από 14χρονια εμμονικής γυμναστικής

Τώρα, μετρούν περισσότερα από 60 εκατοστά σε περιφέρεια - 62 για την ακρίβεια - που είναι λίγο λιγότερο από το μέγεθος μιας μπάλας ποδοσφαίρου.

Το μοντέλο – το οποίο εκπροσωπεί το Ρίο ντε Τζανέιρο στον φετινό διαβόητο διαγωνισμό Miss BumBum – προπονείται τέσσερις ημέρες την εβδομάδα για δύο ώρες για να πετύχει τη μυώδη σωματική του διάπλαση.

Και δεν έχει σχέδια να σταματήσει σύντομα - με την ελπίδα να συνεχίσει να μεγαλώνει τους μηρούς της μέχρι να γίνει γνωστή ως το άτομο με τα πιο καθορισμένα πόδια στα social media.

Γυναίκα εθισμένη στη γυμναστική δείχνει τα σμιλεμένα πόδια της ύστερα από 14χρονια εμμονικής γυμναστικής

Όμως, παρά τη σκληρή δουλειά της, η Anne είπε ότι λαμβάνει συχνά κομπλιμέντα από αγνώστους που συγκρίνουν τους ογκώδεις μηρούς της με αυτούς επαγγελματιών αθλητών.

Η ίδια συγκρίνει τις μεγάλες καρφίτσες της με «κορμούς δέντρων», εξηγώντας, «Όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη, βλέπω ένα μεγάλο και δυνατό δέντρο».

«Δεν με ενδιαφέρουν πραγματικά τα σχόλια», είπε η Anne στο Jam Press. «Το καταλαβαίνω συνέχεια. Το παίρνω στο γυμναστήριο και με σταματούν στο δρόμο.

«Οι άνθρωποι λένε ότι τα πόδια μου είναι τεράστια και μεγαλύτερα από τα πόδια [των ποδοσφαιριστών]. Η πιο περίεργη στιγμή ήταν όταν ήμουν σε ραντεβού και μου είπε ότι τα πόδια μου ήταν σαν του Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Ένιωσα εντελώς άβολα με το σχόλιο. Άλλοι με λένε το χοντροπόδι κορίτσι.

«Μπορώ να τα συγκρίνω με έναν κορμό δέντρου. Όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη, βλέπω ένα μεγάλο και δυνατό δέντρο ».

Όσο για το πώς πέτυχε το look, η Anne πρόσθεσε: «Οι ασκήσεις που κάνω είναι squats, deadlift και extensions. Αυτά δεν αποτυγχάνουν ποτέ.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share