Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Οι "χειρότεροι" κλέφτες της ιστορίας: Πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος ο ένας τον άλλο

Αδιανόητο!

25 Μαρτίου 2022 21:10
Οι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα αδιανόητο περιστατικό διαδραματίστηκε στην πόλη Χουάτσο του Περού, όταν δύο ληστές για κλάματα, επιχείρησαν να «χτυπήσουν» έναν διανομέα, που είχε σταματήσει για να τηλεφωνήσει. Ωστόσο, την κατάληξη κανείς δεν την περίμενε.

Με την ευκαιρία διαβάστε εδώ για το ζευγάρι που βρήκε 1 εκατομμύριο στον δρόμο και έκανε κάτι που δεν θα το περιμένετε.

Τον θεώρησαν εύκολο στόχο και ήταν σίγουροι ότι θα είχε επάνω του και πολλές εισπράξεις. Καθώς ο διανομέας ήταν σταματημένος επάνω στο μηχανάκι του, εμφανίσθηκαν οι δυο ληστές. Ένας από τα δεξιά του και ο άλλος από τα αριστερά του.

Ο διανομέας επιχείρησε να βάλει μπροστά τη μηχανή αλλά ο ένας ληστής του πήρε τα κλειδιά. Ο άλλος ληστής του πήρε το κινητό και το κράνος. Και εδώ αρχίζει το τραγικό της υπόθεσης.

Τον σκότωσε

Ο ληστής από τα αριστερά με το όπλο στο χέρι αρχίζει να απειλεί τον διανομέα και προσπαθεί να σβήσει τη μηχανή για να μην φύγει. Καθώς σηκώνει το όπλο για να τον απειλήσει εκείνο εκπυρσοκροτεί και η σφαίρα βρίσει τον άλλον ληστή στο κεφάλι.

Τον άφησε στον τόπο. Ο ληστής σωριάστηκε στο έδαφος νεκρός και ο άλλος όταν συνειδητοποιεί ότι σκότωσε τον συνεργό του, το βάζει στα πόδια για να εξαφανιστεί. Η αστυνομία από την εξέταση του βίντεο αλλά και από τα στοιχεία του νεκρού ληστή, εντόπισε αμέσως τον συνεργό του.

Έναν 27χρονο σεσημασμένο με το όνομα Ρομπέρτο Αρτούρο Μέλα, ο οποίος έχει καταδικαστεί μαζί με τον νεκρό του συνεργό, στο παρελθόν για πολλές ληστείες σε διανομείς και άτομα που προχωρούσαν στο δρόμο.

Δείτε το βίντεο

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share