Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έπαθε εγκεφαλικό και ξεκίνησε να βγάζει μαύρες «τρίχες» στη γλώσσα - Τον άφησε μισό παράλυτο! (photo-video)

Η σπάνια περίπτωση του 50χρονου Ινδού

11 Μαρτίου 2022 14:12
Έπαθε εγκεφαλικό και ξεκίνησε να βγάζει μαύρες «τρίχες» στη γλώσσα - Τον άφησε μισό παράλυτο! (photo-video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτο και όμως αληθινό το περιστατικό που σημειώνεται στην Ινδία, με έναν 50χρονο άντρα να παρατηρεί την πλέον περίεργη αντίδραση στο σώμα του μετά από εγκεφαλικό που υπέστη!

Αρχικά, διαγνώστηκε με παράλυση στο μισό του σώμα, κάτι που είναι αρκετά σύνηθες για θύματα τέτοιου επεισοδίου, ωστόσο τρεις μήνες μετά το περιστατικό παρατήρησε πως η γλώσσα του άρχισε να αλλάζει χρώμα. Το μαύρο ξεκίνησε να κυριαρχεί πάνω της, αλλά σα να μην έφτανε αυτό, η υφή έγινε πιο τραχιά, παραπέμποντας σε τριχοφυΐα.

Οι γιατροί φυσικά παρακολουθούν ακόμη αρκετά στενά τη σπάνια περίπτωσή του, διαπιστώνοντας πως πρόκειται για παχύ στρώμα «νεκρού» δέρματος και βακτηρίων, ενώ μάλιστα επί δύο μήνες έτρωγε μόνο αλεσμένες τροφές και σούπες.

Αδιανόητο: Φοιτητής εμφυτεύει bluetooth στο αυτί του για ένα λόγο που θα σας τρελάνει

Ένας αιώνιος φοιτητής στην Ινδία, ο οποίος χρωστούσε ένα μάθημα 11 χρόνια και δεν τον άφηνε να πάρει πτυχίο, προσπάθησε να περάσει το τελευταίο του μάθημα με ένα εγχείρημα, το οποίο κατέληξε σε αποτυχία.

Παράλληλα, μωρό γεννήθηκε "έγκυος" σε δίδυμα.

Όλα έγιναν στις 21 Φεβρουαρίου, όταν οι φοιτητές του Ιατρικού Κολλεγίου Μαχάτμα Γκάντι της Ινδίας είχαν εξετάσεις. Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας είχε κοπεί υπερβολικά πολλές φορές στο παρελθόν για να δεχτεί να ξανασυμβεί, οπότε το πήγε ως το τέρμα. Εμφύτευσε λοιπόν στο αυτί του μία συσκευή Bluetooth για να μπορέσει να αντιγράψει, αλλά ακόμα κι έτσι, πιάστηκε. Αν μας ρωτάτε, θα τον περνούσαμε και μόνο για τον κόπο του, όπως είχε κάνει σε παρόμοια περίπτωση καθηγητής του Εθνικού Πανεπιστημίου Taras Shevchenko στο Κίεβο.

Στο ινδικό κολλέγιο όμως τα πράγματα είναι πιο αυστηρά, μιας και σημειώνεται ότι ταλαιπωρείται γενικότερα από το φαινόμενο της αντιγραφής. Για το λόγο αυτό, υπάρχει μια ομάδα που πραγματοποιεί αιφνιδιαστικούς ελέγχους, θύμα της οποίας έπεσε κι ο φίλος μας.

φοιτητησ-αυτι

Εκεί λοιπόν που νόμιζε ότι είχε βρει την τέλεια λύση, στις σωματικές έρευνες που έγιναν, βρήκαν στην εσωτερική τσέπη του παντελονιού του ένα κινητό τηλέφωνο. Στη συνέχεια, ανακάλυψαν ότι αυτό ήταν συνδεδεμένο σε μια συσκευή Bluetooth, αλλά αδυνατούσαν να την εντοπίσουν. Αναρωτιόμαστε γιατί! Μετά από ανάκριση ωστόσο, ο φοιτητής αποκάλυψε το σχέδιό του.

Την ίδια ώρα, ένας δεύτερος, λιγότερο ευρηματικός και τολμηρός συμφοιτητής του, βρέθηκε επίσης με ένα μικρό κινητό και μια Bluetooth συσκευή, η οποία όμως δεν ήταν ενσωματωμένη. Οι συσκευές και των δύο κατασχέθηκαν και τους δόθηκαν νέες ερωτήσεις στο διαγώνισμά τους, όσο η περίπτωσή τους εξεταζόταν από την επιτροπή του ιδρύματος.

Ελπίζουμε μόνο η ποινή να μην είναι βαριά. Η θέληση του φίλου μας φάνηκε ότι ήταν πολύ μεγάλη για να προχωρήσει σε ολόκληρη επέμβαση κι ευχόμαστε αυτό να συγκινήσει το πανεπιστήμιο. Από την άλλη βέβαια, μιλάμε και για ιατρική σχολή. Αν η αντιγραφή, όπως λέγεται, είναι τόσο μεγάλη μάστιγα, πόσο safe είμαστε αν ποτέ πέσουμε στην ανάγκη των αποφοίτων της;

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share