Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: Κατάστημα πουλάει νερό έως και 120 λίρες το μπουκάλι (Βίντεο)

Απίστευτο!

8 Μαρτίου 2022 14:38
Αδιανόητο: Κατάστημα πουλάει νερό έως και 120 λίρες το μπουκάλι (Βίντεο)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλώς ήρθατε στο απόλυτο μέρος για να ξεκουραστείτε - το πρώτο αποκλειστικό κατάστημα νερού στη Βρετανία, όπου υπάρχει ένας σομελιέ και τα μπουκάλια κοστίζουν έως και 120 £.

Το Fine Liquids κυκλοφόρησε στο Φούλαμ, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα - και η ομάδα θέλει να σας κάνει να αναρωτηθείτε τι νομίζετε ότι γνωρίζετε για το H2O.

Παράλληλα, ανακαλύψτε τι πρέπει να προσέχετε όταν αγοράζετε εμφιαλωμένο νερό.

Το μοναδικό υποκατάστημα διευθύνεται από τον Milin Patel, πιστοποιημένο σομελιέ νερού, ο οποίος πιστεύει ότι δεν υπάρχουν δύο είδη νερού στον κόσμο που έχουν την ίδια γεύση.

Το κατάστημα, το οποίο διαθέτει επίσης μια γκαλερί τέχνης με θέμα το νερό, διαθέτει εκατοντάδες μπουκάλια φυσικού νερού που προέρχονται από την Αυστραλία.

Οι τιμές κυμαίνονται από 2,50 £ έως 120 £ ανά μπουκάλι - ενώ προσφέρονται επίσης μαθήματα γευσιγνωσίας νερού.

Ο Milin θέλει να δείξει στους ανθρώπους ότι το νερό πρέπει να εκτιμάται και μπορεί να συνδυαστεί με γεύματα όπως το κρασί.

Είπε: "Αποκαλώ τον εαυτό μου τον Willy Wonka του φυσικού νερού. Πάντα είχα ένα βαθύ πάθος για το νερό - είναι η ζωή μου και θέλω να δείξω στους άλλους πώς να το εκτιμούν.

"Υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί παράγοντες που κάνουν ένα νερό μοναδικό - διαφορετικές θερμοκρασίες και επίπεδα μετάλλων αλλάζουν τη γεύση του και την αίσθηση στο στόμα σας."

"Δεν υπάρχει κανένα καλύτερο νερό στον κόσμο, αλλά είναι δουλειά μου να βρω το τέλειο για εσάς."

Ο Milin, από το Λονδίνο, εργάζεται ως σύμβουλος νερού για σχεδόν δύο δεκαετίες.

Έγινε σομελιέ νερού - όπως ακριβώς και ο σομελιέ κρασιού - αφού έδωσε αμέτρητες εξετάσεις και απέκτησε τα προσόντα της από ένα επίσημο συμβούλιο το 2020.

Με τα χρόνια, ο Milin έχει συνεργαστεί με εταιρείες όπως η Water Aid και το NHS - ακόμα και η Watches of Switzerland, όπου συνδύασε το νερό με τα ρολόγια.

Ο Milin γνώρισε τον πλέον επιχειρηματικό του συνεργάτη, τον Γερμανό Pat Eckert, διαδικτυακά το 2020, αφού ο Pat ανέλαβε τη Fine Liquids το 2018 μετά την ίδρυσή του το 1987.

Υπό τον ιδρυτή της ήταν μια εταιρεία διανομής κρασιού και νερού, αλλά ο Pat την επανέφερε πλήρως ως διανομέας μόνο νερού προτού η Milin ενταχθεί δύο χρόνια αργότερα.

Το σύνθημά τους είναι «ενυδατώστε τη φαντασία» με στόχο να προσαρμόσουν τον τρόπο που οι άνθρωποι σκέφτονται για το νερό.

Η Fine Liquids έχει ήδη δύο αποθήκες στη Γερμανία και την περασμένη εβδομάδα είδε τη Milin να ανοίγει τις πόρτες του πρώτου καταστήματος της Fine Liquids στο Ηνωμένο Βασίλειο στο Λονδίνο.

Η Milin είπε: «Θέλαμε να δώσουμε στους ανθρώπους την ευκαιρία να μπουν και να ανακαλύψουν νερό όπως θα κάνατε με το κρασί.

"Δεν υπάρχει άλλο μαγαζί σαν αυτό στη χώρα!"

Το κατάστημα διαθέτει εκατοντάδες διαφορετικά νερά από διαφορετικές φυσικές πηγές νερού σε όλο τον κόσμο, από φυσικές πηγές έως συλλεγμένες πισίνες βροχής, καθεμία με διαφορετικές ιδιότητες από την επόμενη.

Πηγή: walesonline.co.uk

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share