Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτό δεν θα το πιστεύετε: Δείτε τι έβαλαν σε τάφο μεγαλο-τσιγγάνας!

Απίστευτο!

4 Μαρτίου 2022 11:54
Αυτό δεν θα το πιστεύετε: Δείτε τι έβαλαν σε τάφο μεγαλο-τσιγγάνας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας όταν δείτε τι ακριβώς έβαλαν στον τάφο νεαρής τσιγγάνας οι συγγενείς της.

Σίγουρα δεν θυμίζει σε τίποτα αυτά που έχουμε συνηθίσει. Μαζί, λοιπόν, με την αποθανούσα νεαρά θα κείτονται μεταξύ άλλων μια τηλεόραση πλάσμα και ένα μπουκάλι ουίσκι 15 λίτρων.

Η κηδεία έγινε σε νεκροταφείο των Δυτικών Προαστίων και μένει να αναρωτιόμαστε τι μπορεί να σκεφτούν εκείνοι που τα επόμενα χρόνια μπορεί να βρεθούν μπροστά σε αυτά τα κτερίσματα...

Αυτό δεν θα το πιστεύετε: Δείτε τι έβαλαν σε τάφο μεγαλο-τσιγγάνας!

Αυτό δεν θα το πιστεύετε: Δείτε τι έβαλαν σε τάφο μεγαλο-τσιγγάνας!

Εικόνες ντροπής: Είναι ο τάφος πασίγνωστου Έλληνα που θυμίζει… χωράφι

Το καντήλι στον τάφο του δεν είναι αναμμένο, τα λουλούδια είναι μαραμένα, το θυμιατό έχει ξεκολλήσει από τη βάση του και το μνήμα δεν είναι πλέον ολόλευκο αλλά λερωμένο, μέχρι και τα πλαστικά λουλούδια έχουν ξεθωριάσει από τον ήλιο. Ωστόσο λόγω των ημερών ανατριχιάζουν οι μαζικοί τάφοι στην Νέα Υόρκη!

Έχουν περάσει περίπου 3 χρόνια από την ημέρα που «έφυγε» από τη ζωή ο λατρεμένος ηθοποιός και φαίνεται πως δεν υπάρχει κάποιος να φροντίσει το μνήμα του.

Οι φωτογραφίες από το περιοδικό «Χάι» και η εκπομπή «Στη Φόρα» δείχνουν τις τραγικές εικόνες εγκατάλειψης.

Δείτε το βίντεο:

Οι τάφοι του νεκροταφείου έπεφταν ο ένας μετά τον άλλο - Αυτό που συνέβη θα σας ανατριχιάσει

Αυτοί οι τάφοι βρέθηκαν πεσμένοι στο έδαφος και κατεστραμμένοι, χωρίς να γνωρίζει κανείς την αιτία. Μόλις δείτε τι είχε συμβεί θα "μείνετε" άφωνοι.

Ακόμα ένα περίεργο περιστατικό που συμβαίνει σε ένα νεκροταφείο, μετά από αυτό εδώ,που πολλοί μιλάνε ότι πρόκειται για ένα μήνυμα από τον θεό. Πάνω από 100 ταφόπλακες καταστράφηκαν σε ένα εβραϊκό νεκροταφείο στο St. Louis, ωθώντας την αστυνομία να το ερευνήσει και προκαλώντας υποψίες ότι ίσως πρόκειται για έγκλημα μίσους.

Οι ερευνητές της αστυνομίας αυτή τη στιγμή προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιος διέπραξε το έγκλημα, ενώ υποπτεύονται ότι πρόκειται για οργάνωση και όχι για μεμονωμένο άτομο.

«Κατέστρεψαν πολλά κομμάτια γης και έριξαν πολλές πλάκες», είπε ο υπολοχαγός Fredrick Lemons από το αστυνομικό τμήμα του University City. «Αυτή την στιγμή όλα βρίσκονται υπό έρευνα», πρόσθεσε. «Ερευνούμε όλα τα πιθανά στοιχεία.»

Παρ’όλο που ο Lemons είπε ότι δεν μπορεί επισήμως να κατατάξει το περιστατικό σαν έγκλημα μίσους, πολλά μέσα δείχνουν να ισχυρίζονται ότι το περιστατικό συνδέεται με μια σειρά αντισημιτικών εγκλημάτων στις ΗΠΑ.

Αναφέρουν, για παράδειγμα, διάφορες απειλές για βόμβες σε εβραϊκά κοινοτικά κέντρα. Πολλοί χρήστες του Twitter εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για το περιστατικό. Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το περιστατικό; Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share