Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγικό: Άντρας έκοψε μόνος του το πέος του με πολυεργαλείο και το πέταξε στο συρτάρι

Οι αστυνομικοί που βρήκαν τον νεαρό άντρα αιμόφυρτο βρίσκονται υπό ψυχολογική υποστήριξη!

26 Φεβρουαρίου 2022 19:29
Τραγικό: Άντρας έκοψε μόνος του το πέος του με πολυεργαλείο και το πέταξε στο συρτάρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η άμεση δράση του Σίδνεϊ κλήθηκε να σπεύσει άμεσα σε ένα σπίτι στο Γουολογκόνγκ το βράδυ της Τετάρτης (23/2) , γιατί ένας 25χρονος είχε κόψει μόνος του το πέος του.

Όταν οι άντρες της αστυνομίας της Νέας Νότιας Ουαλίας κατέφτασαν στο σημείο βρήκαν τον νεαρό άντρα να αιμορραγεί από τον καβάλο.

Τραγικό: Τα άγρια παιχνίδια με 25χρονη καλλονή τον έστειλαν νοσοκομείο με σπασμένο πέος - Οι σαμπάνιες, τα Viagra και τα "βοηθήματα" (photo)

Ο 25χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι είχε ακρωτηριάσει μόνος του το πέος του με ένα πολυεργαλείο, προτού το πετάξει σε ένα συρτάρι και καλέσει να έρθει βοήθεια. Οι άντρες της άμεσης δράσης μετέφεραν τον ακρωτηριασμένο άντρα και το κομμένο όργανο στο νοσοκομείο της περιοχής, όπου οι γιατροί προχώρησαν σε χειρουργική επέμβαση.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν πρώτοι στο σημείο δέχτηκαν ψυχολογική υποστήριξη, για να μπορέσουν να επεξεργαστούν τα όσα είδαν στο σπίτι. Ο άντρας παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, αλλά παραμένει αδιευκρίνιστο εάν όντως έκοψε μόνος του το πέος του.

αστυνομια-αυστραλια

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ Daily Star, αυτή είναι η δεύτερη περίπτωση αυτόν τον μήνα που ένας άντρας 23 ετών, αυτή τη φορά από την Ταϊλάνδη, έκοψε το πέος του.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ιατρική αναφορά, ο άντρας είχε καπνίσει μαριχουάνα που του προκάλεσε επώδυνη στύση. Ελπίζοντας ότι θα ανακουφίσει το επώδυνο πρήξιμο, αποφάσισε να ξύσει το δέρμα του πέους με ένα ψαλίδι κι όταν απέτυχε να νιώσει καλύτερα αποφάσισε να το κόψει εντελώς.

Δυο ώρες μετά τον ακρωτηριασμό, ο άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ακατάσχετη αιμορραγία.
Οι γιατροί κατάφεραν να κλείσουν την πληγή, αλλά το κομμένο πέος ήταν πολύ αργά για να επανασυγκολληθεί.
Όπως γράφει χαρακτηριστικά η ιατρική αναφορά, όταν το κομμένο πέος βρέθηκε ήταν ήδη γεμάτο μυρμήγκια.

«Η ψύχωση από την κάνναβη πρόκειται για μια παρενέργεια της ινδικής κάνναβης, που μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένη κρίση και απροσδόκητο τραυματισμό» κατέληγε η ιατρική αναφορά που δημοσιεύτηκε στην ιατρική επιθεώρηση Medical Case Reports.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share