Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Συναρπαστικό βίντεο: UFO πετούσε επί δύο ώρες πάνω από το Ισλαμαμπάντ!

Το αλλόκοτο αντικείμενο έγινε ορατό από χιλιάδες κόσμου

23 Φεβρουαρίου 2022 12:18
Συναρπαστικό βίντεο: UFO πετούσε επί δύο ώρες πάνω από το Ισλαμαμπάντ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι αυτοαποκαλούμενοι «κυνηγοί εξωγήινων» έμειναν άναυδοι με το Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο (UFO) που εντοπίστηκε να πετά επί δύο ολόκληρες ώρες πάνω την πρωτεύουσα του Πακιστάν.

Απίστευτο: Γυναίκα λέει ότι καψουρεύτηκε εξωγήινο: «Αγαπηθήκαμε στο UFO»

Σύμφωνα με την New York Post, το αλλόκοτο αντικείμενο ίπτατο πάνω από την Ισλαμαμπάντ και έγινε ορατό από χιλιάδες κόσμου. Ο Arslan Warraich, ένας άνδρας που τράβηξε πολλές φωτογραφίες και βίντεο με το αντικείμενο, υποστηρίζει ότι πέρασε δύο ώρες βλέποντας το τριγωνικού σχήματος UFO να αιωρείται πάνω από την πρωτεύουσα.

«Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ήταν», είπε αργότερα στους δημοσιογράφους. «Το βιντεοσκόπησα για πάνω από 12 λεπτά, έβγαλα δεκάδες φωτογραφίες και το παρατηρούσα για περίπου 2 ώρες. Σε γυμνό μάτι φαινόταν σαν ένας μαύρος στρογγυλός βράχος, αλλά όταν ζούμαρα, είδα ότι είχε περίπου το σχήμα ενός τριγώνου με ένα σαφές εξόγκωμα στην κορυφή. Ήταν συμπαγές, μαύρο και δεν είχε αιχμηρές άκρες. Δεν αντανακλούσε πολύ φως και δεν εξέπεμπε φως το ίδιο».

«Σίγουρα δεν ήταν κάτι ζωντανό, π.χ. έντομο ή πουλί. Αποκλείω το να ήταν drone, γιατί και εγώ πετάω drone και ξέρω πώς είναι. Επίσης θεωρώ πως δεν επρόκειτο για κάποιο σκάφος του στρατού, γιατί δεν μου φαίνεται λογικό ο στρατός μας να πετάει μη επανδρωμένα αεροσκάφη πάνω από μια πολυτελή περιοχή της Ισλαμαμπάντ, όπου διαμένουν πολλοί στρατιωτικοί και κυβερνητικοί αξιωματούχοι», προσέθεσε ο άνδρας.

Αφότου ο Arslan μοιράστηκε το υλικό στο ίντερνετ, έλαβε δεκάδες σχόλια από «κυνηγούς UFO», οι οποίοι πασχίζουν να δώσουν μια εξήγηση για το φαινόμενο.

Ένας από αυτούς συνεχάρη τον Arslan για το ρεπορτάζ του, λέγοντας: «Η μαγνητοσκόπηση είναι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας. Καταλαβαίνετε πόσο σπάνιο είναι ένα ντοκουμέντο σαν αυτό;» Ένας άλλος έδωσε επίσης στον Arslan συγχαρητήρια, λέγοντας: «Μπράβο! Έτσι ακριβώς “συλλαμβάνεις” ένα UFO».

‘Ενας τρίτος σχολιαστής επεσήμανε ότι το αντικείμενο έμοιαζε πάρα πολύ με ένα άλλο, που είχε δει ο ίδιος στη Νέα Υόρκη. «Ήταν ακριβώς έτσι, χωρίς φώτα να αναβοσβήνουν. Στάθηκε στον ουρανό για περίπου τέσσερα λεπτά και μετά ανέβηκε προς τα πάνω, μέχρι που εξαφανίστηκε τελείως».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share