Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η τρομακτική αναμέτρηση των τριών λιονταριών για την κυριαρχία που όλοι έμειναν "κόκκαλο"

Ένας από αυτούς θα κυριαρχήσει

21 Φεβρουαρίου 2022 13:14
Η τρομακτική αναμέτρηση των τριών λιονταριών για την κυριαρχία που όλοι έμειναν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα λιοντάρια δεν πρέπει ποτέ κανείς να τα αμφισβητεί για τις ικανότητες τους διότι μπορεί μέσα σε δευτερόλεπτα να "κομματιάσει" κάποιον εκτός από αυτό το λιοντάρι που κοιμάται του καλού καιρού.

Συγκεκριμένα τρία λιοντάρια, στο Εθνικό Πάρκο Μασάι Μάρα στην Κένυα, δίνουν μία συγκλονιστική μάχη για την κυριαρχία τους στην περιοχή. Στο βίντεο που κατέγραψε ο οδηγός Τζόναθαν Σαγιαλέλ, ο οποίος ανήκει στους Μασάι, φαίνονται δύο αρσενικά λιοντάρια να επιτίθενται σε ένα τρίτο, σε μία μάχη για την κυριαρχία και την περηφάνεια.

Η τρομακτική αναμέτρηση των τριών λιονταριών για την κυριαρχία που όλοι έμειναν 'κόκκαλο'

Τα δύο νεότερα λιοντάρια, ο Μαριντάντι και ο Κάκα έκαναν επίθεση στον γηραιότερο Ολολπαρπίτ. Όπως ανέφερε ο Σαγιαλέλ, εάν ο Ολολπαρπίτ έχανε τη μάχη, τα δύο άλλα λιοντάρια θα σκότωναν τα νεαρά λιοντάρια της αγέλης του και θα ζευγάρωναν με τα θηλυκά.

Ο Ολολπαρπίτ επικράτησε στη μάχη εναντίον του Μαρινταντι και του Κάκα όμως χτυπήθηκε άσχημα. Σύμφωνα με τον οδηγό, το όνομά του σημαίνει «αυτός με τα μεγάλα μαύρα μαλλιά».

Δείτε το βίντεο:

Ερωτικό καβγαδάκι: Λέαινα ρίχνει χαστούκι σε ένα Λιοντάρι - Η συνέχεια θα σας εκπλήξει

Στο Εθνικό Πάρκο Gir της Ινδίας καταγράφθηκε ένας έντονος τσακωμός μεταξύ ενός ασιατικού λιονταριού και μιας λέαινας. Επίσης δείτε τι έγινε όταν ένας άνθρωπος πήρε το ρίσκο για να καταγράψει ένα λιοντάρι.

Συγκεκριμένα ένα βίντεο τραβήχτηκε σε καταφύγιο άγριας ζωής στην Ινδία. Πρόκειται για έναν τσακωμό μεταξύ μιας λέαινας και ενός λιονταριού, με τη λέαινα να βρυχάται και πολλές φορές να χτυπά το λιοντάρι. Το βίντεο τραβήχτηκε από τον φωτογράφο άγριας ζωής Zubin Αshara. Κρίνοντας από το φόντο, τα δύο ζώα βγήκαν σε έναν από τους ανοιχτούς δρόμους του πάρκου, όπου επιτρέπεται να περνούν οχήματα.

Σε κάθε περίπτωση, κανείς δε θα μπορέσει ποτέ να μάθει τι μπορεί να προξένησε αυτό το καβγαδάκι. Στο βίντεο, η λέαινα φαίνεται δυσαρεστημένη με τo αρσενικό. Του επιτίθεται και καταφέρνει να του δώσει ένα «χαστούκι». Στο τέλος ωστόσο φαίνεται τελικά να ηρεμεί και να ξαπλώνει στο έδαφος.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share