Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γυναίκα είχε έντονη φαγούρα για μήνες - Αυτό που ανακάλυψε την σόκαρε (video)

Έπαθε σοκ!

20 Φεβρουαρίου 2022 18:54
Γυναίκα είχε έντονη φαγούρα για μήνες - Αυτό που ανακάλυψε την σόκαρε (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μακιγιέζ από το Λίβερπουλ της Μεγάλης Βρετανίας έγινε viral όταν αποκάλυψε ότι η φαγούρα που για μήνες είχε στο δέρμα δεν οφειλόταν σε αλλεργία στα σαπούνια και τα απορρυπαντικά ή ψώρα όπως λανθασμένα είχαν διαγνώσει οι γιατροί, αλλά ήταν καρκίνος.

Στην αρχή, η 20χρονη η Έιπριλ πίστεψε ότι η επίμονη φαγούρα που άρχισε να νιώθει πέρσι τον Ιούνη οφειλόταν στη σκόνη πλυντηρίου που πρόσφατα είχε αλλάξει.

Δοκίμασε πολλές διαφορετικές μάρκες, αλλά δεν είδε βελτίωση.

Αργότερα, ένας γιατρός της διέγνωσε ψώρα και της συνταγογράφησε μερικές κρέμες.

Όμως, όταν η νεαρή κοπέλα πρόσεξε ένα καρούμπαλο να έχει ξεπεταχτεί στον λαιμό της, οι γιατροί την παρέπεμψαν σε ένα τοπικό νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Τότε μόνο έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο.

Η νεαρή μακιγιέζ άρχισε τότε να ανεβάζει βίντεο στο TikTok για να εξηγήσει στους χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα πώς χρειάστηκε να περάσουν 6 ολόκληροι μήνες μετά τη διάγνωση του γιατρού για ψώρα μέχρι επιτέλους να ανακαλύψει ότι πάσχει από καρκίνο.

Τελικά, τον Νοέμβρη του 2021, η Έιπριλ διαγνώστηκε ότι υποφέρει Λέμφωμα Hodgkin, ένα είδους αιματολογικού καρκίνου.

Η 20χρονη κοπέλα μοιράστηκε σε ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok την ανατριχιαστική εμπειρία της, με το κλιπάκι να γίνεται αμέσως viral και να συγκεντρώνει πάνω από 5 εκατ. views.

«Στην αρχή προσπαθούσα να ανακαλύψω σε τι είμαι αλλεργική. Μέχρι και τον σκύλο μου έδιωξα από το σπίτι. Το δέρμα μου είχε φαγούρα μέρα και νύχτα. Από την κορφή μέχρι τα νύχια. Κυριολεκτικά έσκιζα το δέρμα μου» λέει η κοπέλα.

«Δεν μπορούσα να κοιμηθώ κι έκανα τον εαυτό μου να ματώνει. Ήμουν κατακόκκινη» εξηγεί.

«Ήξερα ότι δεν θα μπορούσε να είναι ψώρα, μιας και είναι άκρως μεταδοτική και ο φίλος μου δεν είχε κολλήσει» λέει η 20χρονη.

«Λόγω της πανδημίας δεν μπορούσα να κλείσω να ραντεβού να με δουν οι γιατροί κι έτσι τους έστελνα φωτογραφίες, αλλά μου έλεγαν ότι δεν είχα ερεθισμούς ή χαρακτητιστικά σημάδια στο δέρμα για να κάνουν διάγνωση» αναφέρει η Έιπριλ.

«Τον Οκτώβρη, βρήκα ένα καρούμπαλο στον λαιμό μου που μεγάλωσε πολύ γρήγορα. Μέσα σε λίγες βδομάδες έκλεισα ραντεβού με ένας ειδικό στο νοσοκομείο. Διαγνώστηκα με καρκίνο έπειτα από αιματολογικές εξετάσεις. Η αξονική και η βιοψία έδειξαν ότι είχα καρκίνο του αίματος και ήταν ένας όγκος στον σβέρκο μου» λέει η 20χρονη κοπέλα.

Τώρα, η νεαρή αισθητικός από τη Βρετανία θα κάνει 6 κύκλους χημειοθεραπειών για να αντιμετωπίσει την ασθένειά της, που ήδη έχει κάνει μετάσταση στον σβέρκο της, στο στήθος και γύρω από την τραχεία της.

«Σκοπός μου είναι να αυξήσω την ενημέρωση του κόσμου για όσα περνάω, γιατί θέλω να γνωρίζουν ότι κανείς δεν ξέρει το σώμα του από τον ίδιο του τον εαυτό» λέει η νεαρή κοπέλα για τους λόγους που δημοσιοποίησε την ιστορία της στα social media, σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ The Mirror.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share