Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ξεκαρδιστικό! Ελέφαντας ρίχνει κάτω δέντρο και ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους (video)

Απίστευτο!

19 Φεβρουαρίου 2022 19:27
Ξεκαρδιστικό! Ελέφαντας ρίχνει κάτω δέντρο και ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λένε πως ο καλός ο φίλος είναι αυτός που θα σου ξύσει την πλάτη. Τι κάνεις όμως εάν, όπως αυτός ο ελέφαντας στο παρακάτω βίντεο, δεν έχεις κάποιον φίλο σου κοντά να σε βοηθήσει και δεν είναι ακριβώς η πλάτη σου που σε τρώει μα λίγο πιο χαμηλά;

Παράλληλα, δείτε το λόγο που ο ελέφαντας είναι ιερό ζώο στην Ινδία

Άσε που άμα είσαι ελέφαντας δεν έχεις και χέρια να ξυστείς!

Τη λύση γι’ αυτό το θεμελιώδες ερώτημα φαίνεται πως την έχει βρει ήδη από καιρό αυτός ο τεράστιος τύπος από τη Νότια Αφρική.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω ξεκαρδιστικό βίντεο που ανέβηκε στα social media κι αμέσως έγινε viral, αυτό το πολυμήχανο παχύδερμο πρέπει να είχε τρομερή φαγούρα.

Φυσικά, ο ελέφαντας δεν έχει χέρια και η προβοσκίδα του δεν ήταν όσο μακριά χρειαζόταν για να γίνει σωστά η δουλειά.

Το μόνο που υπήρχε στην περιοχή ήταν ένα ψηλό δέντρο, αλλά κι αυτό δεν βόλευε και πολύ έτσι όπως στεκόταν καμαρωτό.

Στο βίντεο, λοιπόν, που τράβηξε η 35χρονη φωτογράφος άγριας ζωής, Έμιλι Γουάιτινγκ, στο πάρκο άγριας ζωής Klaserie Private Nature Reserve, στο Λιμπόπο της Νότιας Αφρικής, ο ελέφαντας ξεριζώνει για πλάκα ένα μεγάλο δέντρο.

Η φωτογράφος και ο οδηγός σαφάρι που τη συνόδευε έκαναν όπισθεν στο τζιπ για να είναι πιο ασφαλείς και είδαν κάτι που σίγουρα δεν το περίμεναν.

Αφού σώριασε το δέντρο καταγής, ο ελέφαντας των 5 τόνων έκατσε τον τεράστιο πισινό του πάνω στον πεσμένο κορμό κι άρχισε να ξύνει τον πισινό του με ανακούφιση.

Φυσικά, το βίντεο ανέβηκε στα social media κι αμέσως έγινε viral, με τους χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα να θαυμάζουν την εφευρετικότητα και την εξυπνάδα του μεγαλοπρεπούς ζώου.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share