Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ σε ΑΤΜ: Πήγε να κατεβάσει χρήματα - Πριν πατήσει το κουμπί όμως πάγωσε με αυτό που αντίκρισε! (Video)

Περιστατικό που προκαλεί τρόμο

17 Φεβρουαρίου 2022 14:11
Θρίλερ σε ΑΤΜ: Πήγε να κατεβάσει χρήματα - Πριν πατήσει το κουμπί όμως πάγωσε με αυτό που αντίκρισε! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτό θα μπορούσε να συμβεί μόνο στην Ινδία! Εικόνες που κόβουν την ανάσα σε μηχάνημα ΑΤΜ της Ινδίας, καθώς μέσα στο μηχάνημα κατάφερε να μπει ένα τεράστιο φίδι! Ίσως να είναι ένα από τα πιο απίθανα πράγματα που περιμένει κανείς να του συμβεί όταν κάνει συναλλαγή σε ΑΤΜ.

Όχι όμως αν είναι στην Ινδία, καθώς εκεί, απ’ ό,τι φαίνεται, μια είσοδος φιδιού σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων, δεν είναι και ό,τι πιο παράλογο! Ενώ, την καλή του τύχη δεν πίστευε ένας 23χρονος αφού ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν θα περίμενε να βρεθεί έξω από ένα ΑΤΜ το οποίο θα έβγαζε ασταμάτητα χαρτονομίσματα.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Άνδρας επιχείρησε να ληστέψει νεαρή γυναίκα - Μόλις όμως είδε τι έγραφε η οθόνη του ΑΤΜ «πάγωσε»

Τουλάχιστον ασυνήθιστη κατάληξη είχε ληστεία σε βάρος γυναίκας σε ΑΤΜ, στην Κίνα. Ο άνδρας που την απείλησε με μαχαίρι, όπως γράφει η South China Morning Post, χαρακτηρίστηκε τελικά ο «ευγενικός ληστής», κι αυτό γιατί ενώ είχε στόχο να της πάρει ακόμα περισσότερα χρήματα, τελικά έκανε κάτι εντελώς απροσδόκητο. Ενώ, σοκάρει η ιστορία μίας 36χρονης που πήγε στο ΑΤΜ και είδε στον λογαριασμό της 100.000 ευρώ.

Όπως κατέγραψε το σύστημα ασφαλείας της τράπεζας ICBC, ο άνδρας πλησίασε γυναίκα που είχε μόλις σηκώσει χρήματα από ΑΤΜ, στην πόλη Heyuan της Κίνας, και απειλώντας τη με μαχαίρι, της πήρε τα 2.500 γουάν που κρατούσε (περίπου 330 ευρώ).

Στη συνέχεια, έχοντας σκοπό να της πάρει ακόμα περισσότερα λεφτά, ζήτησε να δει το υπόλοιπο του λογαριασμού της. Όταν όμως είδε πως το υπόλοιπο είναι μηδενικό, της επέστρεψε τα χρήματα που είχε μόλις βγάλει και έφυγε.

Η ευγένειά του μπορεί να τον ανέβασε στα μάτια μας αλλά δεν τον προφύλαξε από τη σύλληψη. Λίγο αργότερα οι αρχές τον εντόπισαν και τον οδήγησαν στο κρατητήριο.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share