Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Μοντέλο τρώει 6 κιλά Nutella το μήνα για να αποκτήσει τον μεγαλύτερο πισινό στο κόσμο

Eτοιμάζεται ολοταχώς για την 6 πλαστική χειρουργική επέμβαση για να τα καταφέρει

16 Φεβρουαρίου 2022 15:16
Μοντέλο τρώει 6 κιλά Nutella το μήνα για να αποκτήσει τον μεγαλύτερο πισινό στο κόσμο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η 29χρονη Νατάσα Κράουν από το Γκέτεμποργκ της Σουηδίας έχει ως όνειρό της να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ μεγαλύτερου πισινού και είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει.

Η Influencer μπορεί να έχει πάνω από 2 εκατ. follower στο Instagram, αλλά όπως αποκάλυψε είναι μόνη εδώ και 7 χρόνια, λέγοντας ότι οι άντρες φοβούνται να την πλησιάσουν μιας και τη θεωρούν απρόσιτη.

«Η τελευταία μου σχέση ήταν πριν από 7 χρόνια. Είμαι αρκετά εξτρίμ, οπότε νομίζω ότι οι άντρες με φοβούνται» σχολίασε η Νατάσα, σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ Daily Mail.

«Είναι τρομακτικό για τους άντρες. Να έχεις την προσωπικότητά μου και το σώμα μου και μετά και όλα τα υπόλοιπα από πάνω. Είναι ακραίο» εξήγησε η νεαρή κοπέλα.

Μην μπορώντας τη μετριότητα και τον μέσο όρο, η Νατάσα έχει βάλει στόχο να φτάσει στην κορυφή, γι’ αυτό και δεν είναι διατεθειμένη να σταματήσει σύντομα τις πλαστικές επεμβάσεις.

«Πρόκειται να αποκτήσω τον μεγαλύτερο πισινό στον κόσμο. Αυτός είναι ο στόχος μας και πρόκειται να τον φτάσω!» λέει η 29χρονη από τη Σουηδία για το όραμά της.

«Όταν ήμουν 20 χρονών, έκανα την πρώτη μου πλαστική και ήταν μια βραζιλιάνικη ανόρθωση πισινού. Έκανα την τελευταία μου ανόρθωση πριν ένα μήνα και ήταν η 5η μου. Και σύντομα θα κάνω και την 6η» λέει η Νατάσα.

«Στις εγχειρήσεις μου πρέπει να έχω ξοδέψει περίπου 150 χιλ. δολάρια ήδη» ομολογεί η 29χρονη από τη Σουηδία.

Κάποια από τα πιο viral βίντεό της είναι εκείνα που κάνει twerk, συγκεντρώνοντας εκατ. views και διθυραμβικά σχόλια από τους θαυμαστές της.

Η νεαρή γυναίκα που ισχυρίζεται ότι έχει περιφέρεια 1,8 μέτρα λέει ότι τρέφεται με πίτσα και μακαρια, αλλά και περίπου 6 κιλά Nutella κάθε μήνα, προκειμένου να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερο βάρος.

«Επειδή έχω στόχο να αποκτήσω τον μεγαλύτερο πισινό στον κόσμο. Στην αρχή δεν ήμουν έτσι, απλά ήθελα να τον κάνω μεγαλύτερο» λέει η Νατάσα για τη διατροφή της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share