Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σοκ! Δημοσιογράφος λιποθύμησε σε ζωντανή εκπομπή επειδή δεν είχε φάει πρωινο (video)

Έμειναν όλοι άφωνοι!

16 Φεβρουαρίου 2022 13:40
Σοκ! Δημοσιογράφος λιποθύμησε σε ζωντανή εκπομπή επειδή δεν είχε φάει πρωινο (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θέμα της τηλεοπτικής εκπομπής ήταν η πορεία της πανδημίας κορωνοϊού στη Γερμανία και η δημοσιογράφος Κλάρα Πφέφερ είχε καλεσμένο τον Χριστιανοδημοκράτη Ζεπ Μίλερ, προτού καταρρεύσει.

Κι ενώ ρωτούσε τον πολιτικό για την κατάσταση με τον κορονοϊό στη Γερμανία, η παρουσιάστρια άρχισε να τραυλίζει, να μπερδεύει τα λόγια της, πριν τελικά λιποθυμήσει.

Προηγουμένως, η Πφέφερ φάνηκε να χάνει την ισορροπία της και προσπάθησε να κρατηθεί όρθια ακουμπώντας στο τραπέζι.

«Είναι όλα καλά!», τη ρώτησε ο Μίλερ, που έσπευσε να τη βοηθήσει.

Ο σκηνοθέτης της εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού N-TV δεν έχασε την ψυχραιμία του κι αμέσως γύρισε την κάμερα στον συνάδελφο της δημοσιογράφου, Ντάνιελ Σίλερ, στην αίθουσα σύνταξης, όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ που σχολίασαν το ανησυχητικό περιστατικό με την Πφέφερ.

«Φαίνεται πως ήταν μια απλή λιποθυμία. Δεν μπορώ να θυμηθώ τι συνέβη. Μετά ένιωθα ότι είχα χαθεί για 1 -2 λεπτά» έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter, η Πφέφερ, που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Γερμανό πολιτικό που έσπευσε να τη βοηθήσει κατά την αδιαθεσία της.

«Μάλλον λιποθύμησα επειδή δεν είχα φάει πρωινό» σχολίασε η Πφέφερ για την ξαφνική λιποθυμία της κατά τη διάρκεια της ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής του καναλιού N-TV.

Όπως ανέφερε, η δημοσιογράφος πρόκειται να υποβληθεί σε γενικό τσεκάπ για να ελέγξει περαιτέρω την κατάσταση της υγεία της.

Δείτε το βίντεο

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share