Κυριακή, 12 Μαΐου 2024

Εστιατόριο απαγορεύει την είσοδο άνδρα με τον σκύλο του - Aυτό που έγινε μετά θα σας αφήσει άφωνους

Απίστευτο!

16 Φεβρουαρίου 2022 10:31
Εστιατόριο απαγορεύει την είσοδο άνδρα με τον σκύλο του - Aυτό που έγινε μετά θα σας αφήσει άφωνους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτό συνέβη σε έναν νεαρό άνδρα και τον σκύλο του όταν προσπαθούσαν να φάνε πρωινό σε ένα εστιατόριο. Κατά την άφιξη στο σημείο, απαγορεύτηκε η είσοδος στον σκύλο και ο κηδεμόνας του δεν ήθελε να τον αφήσει.

Παράλληλα, δείτε τι έκανε αυτός ο σκύλος σε εγκαταλελειμμένο μωρό γατάκι

Μέσω ενός viral βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα, ο νεαρός άνδρας έδωσε το παράδειγμα στους άλλους ντόπιους να δέχονται τα σκυλάκια τους μέσα, αφού προσπάθησε να φάει σε εστιατόριο στην Πόλη του Μεξικού, όπου τον απέρριψαν επειδή είχε μαζί του τον σκύλο του.

Ο λογαριασμός TikTok που είναι αφιερωμένος στο σκυλί με το όνομα Bertha έδειξε την ακριβή στιγμή που το αγόρι αποφάσισε να καθίσει έξω για πρωινό αντί να αφήσει το σκυλί του δεμένο έξω ή να αλλάξει θέση.

εστιατόριο

«Μήνυμα για όλα τα μέρη που δεν δέχονται κατοικίδια» είναι το κείμενο που διαβάζεται στην περιγραφή του βίντεο που έχει ήδη περισσότερα από 76.800 likes. Επιπλέον, εκατοντάδες άλλα σχόλια έχουν γεμίσει τη δημοσίευση.

«Μακάρι όλες οι επιχειρήσεις να είναι φιλικές προς τα κατοικίδια», «Υπάρχουν άνθρωποι που προκαλούν πολύ περισσότερες καταστροφές και ταραχές από ένα αθώο σκυλάκι» , είπαν κάποιοι χρήστες του Διαδικτύου μπροστά στην κατάσταση που ζούσε ο νεαρός με την Bertha.

Αν και το εστιατόριο δεν έχει πει τίποτα, αυτό είναι ένα ξεκάθαρο παράδειγμα για άλλα μέρη που απαγορεύουν την είσοδο σε ένα κατοικίδιο. Πολλές φορές, τα σκυλάκια συμπεριφέρονται καλύτερα ακόμα και από τους ανθρώπους.

Θα μένατε έξω από ένα εστιατόριο για να συνοδεύσετε το σκυλάκι σας;

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share