Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Άκουσε ενα φρικτό ήχο στη σοφίτα και έβαλε κάμερα για να μάθει τι ήταν - Όταν την άνοιξε αυτό που είδε τον έκανε να φρικάρει (Video)

Σοκαριστικές στιγμές

14 Φεβρουαρίου 2022 13:34
Άκουσε ενα φρικτό ήχο στη σοφίτα και έβαλε κάμερα για να μάθει τι ήταν - Όταν την άνοιξε αυτό που είδε τον έκανε να φρικάρει (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας άνδρας κοιμόταν μια μέρα όταν άκουσε παράξενους θορύβους. Τότε, είδε ένα φως να έρχεται από ένα σωλήνα πάνω από το κεφάλι του. Χωρίς να ξέρει από πού προέρχονται οι θόρυβοι και το φως, έβαλε μία κάμερα στην σοφίτα. Επίσης, μία μητέρα είχε απορία το τι έκανε ο 30χρονος πατέρας με το μωρό τους, όταν αυτή έλειπε από το σπίτι. Έτσι, αποφάσισε να τοποθετήσει μια κρυφή κάμερα για να το διαπιστώσει, και τρελάθηκε με αυτό που είδε...

Αυτό που κατέγραψε είναι ενοχλητικό και δείχνει τον γείτονα να ψάχνει στον μικρό χώρο με ένα ηλεκτρικό τρυπάνι στο χέρι του. Σύμφωνα με αναφορές, ο Robert έκανε ανακαίνιση στο σπίτι του και είχε βάλει έναν αφαιρούμενο τοίχο για να έχει πρόσβαση στην σοφίτα τους.

Εκτός από αυτό, είχε κάνει και αρκετές τρύπες στην μεσοτοιχία για να τους παρακολουθεί. Ο γείτονας συνελήφθη Η οικογένεια ελπίζει να καταδικαστεί για να μπορούν και πάλι να κοιμούνται ήσυχοι.

Η γυναίκα του ήταν κουρασμένη και δεν είχε ποτέ όρεξη για «παιχνίδια» - Τοποθέτησε κρυφή κάμερα και ανακάλυψε την τραγική αλήθεια

Η γυναίκα του ήταν πάντα κουρασμένη και δεν είχε όρεξη για "παιχνίδια"... Όταν όμως έβαλε κρυφή κάμερα δεν πίστευε στα μάτια του! Ενώ, μπούμερανγκ γύρισε η φάρσα που θέλησε να κάνει ένας νεαρός στην κοπέλα του.

«Ποιος κουβαλάει μεγαλύτερο βάρος; Οι άντρες ή οι γυναίκες;» Η παρακάτω ταινία μικρού μήκους, η οποία δημιουργήθηκε για το «Itsumo-Arigato-Project» (Σε-ευχαριστώ-πάντα) από την Kao Corporation στην Ιαπωνία, ξεκινάει με αυτή την ερώτηση.

Πολλοί υποθέτουν ότι είναι το ισχυρό φίλο: οι άντρες. Ναι, ίσως σε μια οικογενειακή εκδρομή ο μπαμπάς να κουβαλάει το μεγαλύτερο βάρος, τη μεγαλύτερη σακούλα με τα ψώνια ή το παιδί στην αγκαλιά του. Αλλά μια Δευτέρα, μια Τρίτη, ή μια άλλη κανονική ημέρα;

Μια έρευνα 100 ανδρών και γυναικών στους δρόμους του Τόκιο αποκάλυψε ότι οι γυναίκες κουβαλούσαν φορτία βάρους 7,2 κιλών, διπλάσια σε βάρος από τα φορτία των ανδρών που κυκλοφορούν καθημερινά στην πόλη. 18% των γυναικών που ερωτήθηκαν κουβαλούσαν πάνω από 15 κιλά βάρος.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share