Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πολύ συγκινητικό: Σκύλος που εξαφανίστηκε μετά από ανεμοστρόβιλο επιστρέφει σπίτι μετά από 54 ημέρες

Ηρωίδα!

14 Φεβρουαρίου 2022 12:27
Πολύ συγκινητικό: Σκύλος που εξαφανίστηκε μετά από ανεμοστρόβιλο επιστρέφει σπίτι μετά από 54 ημέρες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μπέλα, η σκυλίτσα ήταν εκείνη που προειδοποίησε την οικογένεια με τα γαβγίσματα για τον ανεμοστρόβιλο που πλησίαζε στο σπίτι τους. Ο Έρικ και η Φέιθ Τζόνσον μετά βίας είχαν χρόνο να αρπάξουν τα παιδιά τους, να μπουν στην μπανιέρα και να προσευχηθούν.

Με την ευκαιρία διάβασε εδώ για την εγκαταλελειμμένη σκυλίτσα περιμένει την οικογένεια της μέσα στα χιόνια.

Ένας ισχυρός και απρόβλεπτος ανεμοστρόβιλος πλησίαζε ήδη το σπίτι τους και απειλούσε τις ζωές όλης της οικογένειας. Και αν οι Τζόνσον κατάφεραν να κρυφτούν και να προστατεύσουν τον εαυτό τους, ήταν μόνο επειδή το κατοικίδιό τους, η Μπέλα, τους προειδοποίησε με τα γαβγίσματα της ότι πλησίαζε μια τραγωδία.

Μετά από λεπτά τρόμου που φαινόταν αιώνιος, η οικογένεια κατάφερε να βγει έξω και να δει με τρόμο ότι το σπίτι τους δεν στεκόταν πια. Αλλά αυτό δεν ήταν το χειρότερο: η Bella, το αγαπημένο τους κατοικίδιο που τους προειδοποίησε για τον κίνδυνο, δεν υπήρχε πουθενά.

Σκύλος που εξαφανίστηκε μετά από ανεμοστρόβιλο επιστρέφει σπίτι μετά από 54 ημέρες

Από εκείνη τη μοιραία μέρα, ο ανεμοστρόβιλος κατέστρεψε το σπίτι τους στο North McBroom Chapel Road, μια από τις πιο σκληρές γειτονιές, οι Τζόνσον έψαχναν τον Αυστραλιανό Ποιμενικό τους.

Ανεξάρτητα από τον καιρό ή τις πιθανότητες να τη βρει, το ζευγάρι επισκεπτόταν συχνά τη γειτονιά τους με την ελπίδα να τη βρει, αφήνοντας ακόμη και ρούχα πίσω της για να πάρει το άρωμα.

Το ζευγάρι ήξερε ότι ήταν ζωντανή εβδομάδες μετά τον ανεμοστρόβιλο επειδή πολλοί γείτονες και άλλοι μάρτυρες περιέγραψαν ότι την είδαν.

Σκύλος που εξαφανίστηκε μετά από ανεμοστρόβιλο επιστρέφει σπίτι μετά από 54 ημέρες

Την Παρασκευή, μία φίλη των Johnsons Sarah Romeyn έλαβε μια κλήση από μια υπάλληλο σε μια επιχείρηση περιποίησης ζώων που νόμιζε ότι είδε την Bella απέναντι. Η Romeyn βοηθούσε στην αναζήτηση της ως κάποιος που εντοπίζει χαμένα ζώα μετά από καταιγίδες.

Η Romeyn έστησε κάμερες σε έναν φράχτη και τελικά συνέλαβε την Bella να βγαίνει από μια περιοχή ανάμεσα σε δύο κτίρια για να φάει το φαγητό που έβαλε. Η Ρομέιν τηλεφώνησε στον Έρικ, ο οποίος πήγε μαζί με τον κουνιάδο και τον πάστορά του. Πήδηξε πάνω από τον φράχτη ενώ οι άλλοι έκλεισαν και τις δύο εισόδους για να την αποτρέψουν να τρέξει.

«Ήδη έχανα την ελπίδα μου. Αυτό είναι εκπληκτικό γιατί η επιστροφή της μαζί μας ολοκληρώνει την οικογένειά μας τώρα και φέρνει πίσω ένα κομμάτι που λείπει», είπε ο Έρικ. «Αυτός ο σκύλος μας έσωσε τη ζωή. Ήταν αυτή που μας έδωσε την ευκαιρία να επιβιώσουμε».

Σκύλος που εξαφανίστηκε μετά από ανεμοστρόβιλο επιστρέφει σπίτι μετά από 54 ημέρες

Η επανένωση

Η Bella επανενώνεται με την οικογένεια καθώς σχεδιάζουν να ξαναχτίσουν στο ίδιο ακριβώς σημείο όπου το σπίτι τους ισοπεδώθηκε. Σε μια συνέντευξη ένα μήνα μετά τον ανεμοστρόβιλο, δεν αφήνουν τον φόβο να υπαγορεύσει τη ζωή τους.

Ο σκύλος στάλθηκε στο Cumberland Pet Essentials για φροντίδα. Στην ανάρτησή του στο Facebook, η Romeyn ευχαρίστησε επίσης το τοπικό αστυνομικό τμήμα που δεν την συνέλαβε ποτέ επειδή «κρύφτηκε σε σκοτεινά πάρκινγκ στη μέση της νύχτας» αναζητώντας την Bella.

Αυτό το αξιολάτρευτο κατοικίδιο έσωσε τις ζωές ολόκληρης της οικογένειάς του και επέζησε 54 ημέρες στους δρόμους πριν μπορέσει τελικά να επιστρέψει στο σπίτι του. Η Μπέλα είναι πολεμίστρια.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share