Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έσκαβε για μήνες αυτήν την τρύπα στον κήπο του και όλοι τον κορόιδευαν - Όταν είδαν σε τι την μετέτρεψε, πάγωσαν! (video)

Δε θα πιστεύετε στα μάτια σας!

12 Φεβρουαρίου 2022 21:00
Έσκαβε για μήνες αυτήν την τρύπα στον κήπο του και όλοι τον κορόιδευαν - Όταν είδαν σε τι την μετέτρεψε, πάγωσαν! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτός είναι ο Wayne Martin. Ο Wayne αποφάσισε να φτιάξει ένα τεράστιο υπόγειο κελάρι. Και όχι μόνο αυτό, αλλά κατέγραψε ολόκληρη την διαδικασία βήμα βήμα για όποιον θέλει να φτιάξει το δικό του κελάρι σπίτι του.

Σίγουρα θέλει πολύ κόπο και προσπάθεια, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα ωραίο, δροσερό (ή ζεστό, αναλόγως πώς το προτιμάτε) κελάρι όπου μπορείτε να χαλαρώνετε χωρίς να σας ενοχλεί κανείς. Αν δεν το πείτε και σε κανέναν, μπορεί να γίνει το κρυφό σας ησυχαστήριο!

Κάτι πήγε λάθος: Άντρας απέκτησε χρόνιο πρόβλημα στη μέση από στοματικό στον εαυτό του!

Όλοι μα όλοι οι άνθρωποι έχουν περίεργες συνήθειες. Άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο. Ωστόσο ένα τύπος αποκάλυψε μέσω Reddit ότι εδώ και αρκετό μεγάλο διάστημα αλλά και για την υπόλοιπη ζωή του, θα έχει να αντιμετωπίσει ένα έντονο πόνο στη μέση, ο οποίος προήλθε στην προσπάθειά του να κάνει στοματικό έρωτα στον εαυτό του!

Πόνος στη μέση: Πότε δείχνει ανεύρυσμα, αρθρίτιδα, πέτρες στα νεφρά;

Φυσικά έδωσε και τις απαραίτητες λεπτομέρειες, τονίζοντας ότι «πιστεύω πως είναι κάτι που όλοι οι άνδρες έχουν προσπαθήσει έστω μια φορά στη ζωή τους. Εγώ προσωπικά συνήθιζα να το κάνω καθημερινά, όμως την τελευταία φορά δεν πήγε... καλά. Ενώ βρισκόμουν στην 'κλασική' θέση για περίπου 20' και αυτοϊκανοποιούμουν, άκουσα ένα κρακ στη μέση. Έτρεξα αμέσως για παυσίπονα, όμως οι γιατροί είπαν ότι θα είναι μόνιμο».

Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας, που βρέθηκε σε δύσκολη θέση λόγω της ασυνήθιστης (;) συνήθειάς του, ενώ ανέφερε ότι επειδή από καιρό ήθελε να ξεκινήσει να το κάνει αυτό, έχασε σε μικρό διάστημα 10 κιλά για να είναι πιο ευλύγιστος.

Θεσσαλονίκη: Έπιασε τον άντρα της να κάνει στοματικό στον ντελιβερά

Οι ειδήσεις που έρχονται από τη Θεσσαλονίκη δεν σταματούν ποτέ να μας εκπλήσσουν. Πώς άλλωστε να γίνει αυτό, όταν γίνονται… πραγματάκια στην πόλη.

Τι συνέβη λοιπόν και μείναμε έκπληκτοι;

Μία γυναίκα το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, θέλησε να παραγγείλει δύο πίτσες. Συγκεκριμένα, έκανε την παραγγελία ενώ βρισκόταν ακόμα στο γραφείο ώστε επιστρέφοντας σπίτι να βρει το φαγητό έτοιμο.

Ξέχασε ωστόσο να ενημερώσει τον άντρα της για την παραλαβή. Το ντελίβερι πήγε τις πίτσες και αυτό που ακολούθησε δεν το περίμενε κανείς.

Ο σύζυγος υπέθεσε πως ο νεαρός είχε πιάσει τα υπονοούμενά του (από τις προηγούμενες φορές) και πως πήγε με ερωτική διάθεση.

Του άνοιξε με μεγάλη χαρά και μόλις ο ντελιβεράς μπήκε με τα κουτιά στο σπίτι έπεσε πάνω του.

Έκπληκτος ο νεαρός στην αρχή αντέδρασε αλλά μετά κατέβασε το παντελόνι.

Η γυναίκα στο μεταξύ δεν είχε ιδέα τι γινόταν. Έφτασε σπίτι και είδε τον άντρα της στα γόνατα του ντελιβερά.

Όπως ήταν φυσικό, αντέδρασε. Τι έκανε;

Τους έβγαλε γυμνούς στο μπαλκόνι και άρχισε να καλεί τους γείτονες σε βοήθεια.

Όλοι βγήκαν έξω και έμειναν άφωνοι από το θέαμα.

Σύμφωνα με το tilestwra.com, το ζευγάρι έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για το διαζύγιο ενώ ο ντελιβεράς μετά το σοκ έφυγε από την πιτσαρία και πλέον εργάζεται σε ένα σουβλατζίδικο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share