Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Του έριξε χυλόπιτα και εκείνος της έριξε τη μπύρα πάνω της χωρίς να υπολογίζει τι θα επακολουθήσει (video)

Απίστευτο σκηνικό!

11 Φεβρουαρίου 2022 10:16
Του έριξε χυλόπιτα και εκείνος της έριξε τη μπύρα πάνω της χωρίς να υπολογίζει τι θα επακολουθήσει (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας περιφρονημένος γλεντζές έριξε το ποτό του πάνω σε ένα κορίτσι επειδή εκείνη τον απέρριψε έχοντας υποστεί μια ντροπιαστική στιγμή! Αυτό που δεν υπολόγιζε είναι ότι η κοπέλα ήταν πυγμάχος Muay Thai.

Παράλληλα, δείτε τι τρομερό συνέβη σε αυτόν τον άνδρα

Ο Chainarong Mareejan, 35 ετών, προσπάθησε να τσουγκρίσει το ποτήρι του με την Pareploy Saeaia, 25 ετών και στη συνέχεια ζήτησε τον αριθμό τηλεφώνου της ενώ έτρωγαν σε ένα εστιατόριο μετά από ένα πάρτι στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, τα ξημερώματα της Κυριακής 6 Φεβρουαρίου.

Η Pareploy απέρριψε το φλερ του και τα πλάνα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης δείχνουν πώς αντέδρασε περνώντας ανέμελα στο τραπέζι της και αδειάζοντας μια μπύρα από πάνω της.

Ο Chainarong προφανώς αγνοούσε ότι η Pareploy έπαιρνε μέρος σε διαβόητα σκληρούς αγώνες Muay Thai από τότε που ήταν 13 ετών - κερδίζοντας δεκάδες επαγγελματικούς εθνικούς διαγωνισμούς.

Η πρώην πυγμάχος πήδηξε με μανία από τη θέση της και φώναξε: "Πάρε με αν είσαι τόσο σκληρός!"

Συνειδητοποιώντας το σοβαρό λάθος του, ο Chainarong άρχισε να οπισθοχωρεί και έφυγε γρήγορα από το εστιατόριο, κατευθυνόμενος προς το μοτοποδήλατο του.

Ωστόσο, η Pareploy αρνήθηκε να αφήσει τον τραμπούκο να ξεφύγει ελεύθερος και τον ακολούθησε έξω από το συγκρότημα, επιπλήττοντάς τον πριν εξαπολύσει ένα βολέ με κλωτσιές στα πόδια και το σώμα του.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share