Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Άνδρας σφήνωσε με το κεφάλι ανάμεσα σε τρένο κι αποβάθρα και επιβίωσε (video)

Απίστευτο!

10 Φεβρουαρίου 2022 20:19
Άνδρας σφήνωσε με το κεφάλι ανάμεσα σε τρένο κι αποβάθρα και επιβίωσε (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή είναι η ανατριχιαστική στιγμή που ένας μεθυσμένος άντρας σκοντάφτει και πέφτει σε σταθμό τρένου στην Αυστραλία, με το κεφάλι του να σφηνώνει ανάμεσα στην αποβάθρα και τον συρμό.

Παράλληλα, δείτε τι έκανε αυτή η γυναίκα μέσα στο αεροπλάνο

Όπως φαίνεται στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, ο άντρας είναι τόσο μεθυσμένος που δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του και τρεκλίζει μπρος πίσω.

Τελικά, πέφτει με το κεφάλι, με τα χέρια και το κρανίο του να σφηνώνουν ανάμεσα στο τρένο και την αποβάθρα.

Άλλοι επιβάτες στον σταθμό φαίνονται να πανικοβάλλονται και κάποιοι τρέχουν να βοηθήσουν τον άντρα, που μοιάζει να έχει τις αισθήσεις του και να αναπνέει.

Αφού τον απεγκλώβισαν, του φρόντισαν το τραύμα στο κεφάλι και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο του Σίδνεϊ.

«Στο μυαλό μου είπα, είναι νεκρός! Τον σκοτώσαμε αυτόν τον τύπο» λέει ο Μαξ Πέρκινς, ένας από τους σεκιούριτι που ήταν στο τρένο, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «7News».

«Ήξερα ότι υπήρχε κάποιου είδους έκτακτη ανάγκη κι έτσι φρέναρα απότομα για να σταματήσω το τρένο» είπε ο οδηγός του συρμού, Πρίνσι Μάθιους.

«Αυτό είναι ένα τρομακτικό παράδειγμα τι να μην κάνεις. Μια υπενθύμιση να είσαι πολύ προσεχτικός!» σχολίασε ο υπουργός Μεταφορών της Νέας Νότιας Ουαλίας, Ντέιβιντ Έλιοτ, για το ανατριχιαστικό περιστατικό.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share