Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έβαλε τη γιαγιά του να τηγανίσει αυγά κι έγινε viral - O λόγος θα σας σοκάρει

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

4 Φεβρουαρίου 2022 12:56
Έβαλε τη γιαγιά του να τηγανίσει αυγά κι έγινε viral - O λόγος θα σας σοκάρει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η γιαγιά έψαχνε να βρει έναν τρόπο για να προστατευτεί από το καυτό λάδι όταν τηγανίζει και τον βρήκε!

Δεν φαντάστηκε όμως ότι μέσα σε λίγες ώρες θα γινόταν viral σε όλο τον κόσμο και θα σκόρπιζε άφθονο γέλιο χάρη στην εφευρετικότητα της! Ωστόσο, viral έγινε και η πρωτότυπη ευχή αυτής της γιαγιάς που έκλεισε τα 104.

Ο εγγονός της δημοσίευσε μια φωτογραφία με τίτλο "Η τεχνική της γιαγιάς μου για να μαγειρεύει με καυτό λάδι». Κι αυτή ήταν η αρχή...

Από κάτω τα σχόλια ξεπέρασαν τις 1,5 χιλιάδες, ενώ τα like τις 70 χιλιάδες -γεγονός που καθιστά τη γιαγιά πραγματική influencer!

Στη φωτογραφία λοιπόν βλέπουμε τη γιαγιά να έχει κόψει ένα μεγάλο πλαστικό μπουκάλι, 1,5 λίτρου, και να έχει αφαιρέσει το κάτω μέρος. Η ίδια έβαλε μέσα το χέρι της, ώστε να πιάσει την κουτάλα, το χερούλι της οποίας πέρασε μέσα από το στόμιο. Από πάνω έβαλε μια πετσέτα, για επιπλέον προστασία. Μαγκάιβερ η γιαγιά!

My grandma’s technique for cooking with hot oil
by u/ItsMe_YO in funny

Αν και το συγκεκριμένο hack θα μπορούσε να είναι ακόμα και βοηθητικό, μάλλον η χαριτωμένη αυτή κυρία κάνει τον γύρο του διαδικτύου για τη γλυκύτητά της και επειδή μας κάνει όλους να νοσταλγούμε τις δικές μας γιαγιάδες, που πάντα μας έφτιαχναν τα πιο νόστιμα φαγητά.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share