Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023

Ξεκαρδιστικό βίντεο γυναίκας που σέρνει δεμμένο τον άνδρα της για να κάνει το εμβόλιο του Covid-19 (video)

Τι άλλο θα δούμε;

3 Φεβρουαρίου 2022 18:54
Ξεκαρδιστικό βίντεο γυναίκας που σέρνει δεμμένο τον άνδρα της για να κάνει το εμβόλιο του Covid-19 (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η με το καλό ή με το άγριο. Αυτό πρέπει να σκέφτηκε μια γυναίκα από το Ρίο Λάργκο της Βραζιλίας όταν αποφάσισε να δέσει τον άντρα της με σκοινί και να τον πάει σε κέντρο υγείας για να του κάνουν το εμβόλιο για τον κορονοϊό.

Την παράξενη στιγμή τράβηξε σε βίντεο με το κινητό της μια άλλη γυναίκα που βρισκόταν στο εμβολιαστικό κέντρο.
«Ένας άντρας δεμένος για να κάνει το εμβόλιο» γράφει το σχόλιο του βίντεο, με το κλιπάκι να έχει γίνει ήδη viral στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο άντρας φαίνεται να φορά μάσκα και είναι καθισμένος, ενώ η γυναίκα του είναι όρθια μπροστά του και κρατάει το σκοινί που του δένει τα χέρια.

Τα περισσότερα σχόλια ήταν χιουμοριστικά, με τους χρήστες να παίρνουν το μέρος της δυναμικής γυναίκας που πήγε τον άντρα της δεμένο να εμβολιαστεί για κορονοϊό.

«Εμένα μου φαίνεται απολύτως σωστό. Εγώ δεν θα ζούσα κάτω από την ίδια στέγη με κάποιον που δεν φαίνεται να νοιάζεται για τη ζωή και θα προσπαθούσα να φροντίσω μόνη μου το πρόβλημα» σχολίασε κάποια γυναίκα για τη σύζυγο που έδεσε τον άντρα της και τον έσυρε στο κέντρο υγείας να τον εμβολιάσει.

«Αυτός: Δεν πρόκειται να κάνω το εμβόλιο. Αυτή: Τι λες; Τώρα θα δεις!» σχολίασε κάποιος άλλος, γράφοντας έναν πιθανό διάλογο ανάμεσα στο ζευγάρι του βίντεο.

Άλλοι πάλι αναρωτήθηκαν τι θα συνέβαινε εάν οι ρόλοι ήταν αντεστραμμένοι και ήταν ο άντρας που θα είχε δέσει τη γυναίκα του για να την πάει για εμβόλιο.

«Θα ήθελα να δω τα σχόλιά σας εάν ήταν τα πράγματα ανάποδα» έγραψε κάποιος σχολιαστής.

«Εάν ήταν το ανάποδο, στα σίγουρα κανένας δεν θα γελούσε» απάντησε με σιγουριά ένας άλλος χρήστης.

@portalpolemico

Esposa leva marido amarrado para tomar vacina; acesse o Insta @uniaopolemico #fyp #foryou #foryoupage

♬ som original - uniaopolemico
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share