Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Γυναίκα έβγαλε το βρακί της σε σούπερ μάρκετ και το φόρεσε για μάσκα (Βίντεο)

Αδιανόητο!

2 Φεβρουαρίου 2022 19:12
Απίστευτο: Γυναίκα έβγαλε το βρακί της σε σούπερ μάρκετ και το φόρεσε για μάσκα (Βίντεο)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία γυναίκα πήγε στο κατάστημα δίχως μάσκα και όταν της έγινε παρατήρηση έκανε το… απίστευτο. Παράλληλα, διάβασε εδώ για την δασκάλα που κόλλησε με… σελοτέιπ τη μάσκα στο πρόσωπο μαθητή.

Μία γυναίκα στη Νότια Αφρική πήγε σε ένα σούπερ μάρκετ χωρίς να φορά μάσκα. Έκανε κανονικά τα ψώνια της και κάποια στιγμή της έκαναν παρατήρηση αφού δεν τηρούσε τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό.

Σαν να μην συμβαίνει τίποτα, για να μην χάσει τη σειρά της στο ταμείο, τι έκανε;

Αποφάσισε να κατεβάσει το εσώρουχο της και να το χρησιμοποιήσει ως… μάσκα! Σύμφωνα μάλιστα με την New York Post, αφού φόρεσε τη «μάσκα» της γύρισε και ρώτησε γεμάτη ειρωνεία: «Ευχαριστημένοι»;

Υπήρξαν πολλές αντιδράσεις, από τους ανθρώπους που βρίσκονταν γύρω της, ωστόσο ορισμένοι την επικρότησαν για την ιδέα της.

Δείτε το βίντεο

Νύφη πέταξε την ανθοδέσμη στις ανύπαντρες - Αυτό που ακολούθησε δεν το περίμενε κανείς (Video)

Μία νύφη, κατά τη διάρκεια του εορτασμού του γάμου της, μετά την τελετή, αποφάσισε να πετάξει την ανθοδέσμη της στις ανύπαντρες γυναίκες που την τίμησαν με την παρουσία τους.

Αυτό που ακολούθησε όμως δεν το περίμενε κανείς! Κάτι πολύ δυσάρεστο περίμενε το νυφικό μπουκέτο, που η νεαρή πέταξε πολύ ψηλά και το οποίο... διαμελίστηκε, χωρίς να μείνει ούτε δείγμα του.

Δείτε το βίντεο:

Ενώ, ένας γάμος εξελίχθηκε σε πεδίο μάχης όταν ο πατέρας του γαμπρού – ο οποίος φέρεται να είχε καταναλώσει αλκοόλ- άρπαξε τη νύφη και τη φίλησε με πάθος και διάρκεια ενώπιον των εκατοντάδων καλεσμένων, οι οποίοι έμειναν άναυδοι.

Γαμπρός διέκοψε τον γάμο και παραδέχτηκε την αγάπη του για άλλη γυναίκα - Η αντίδραση της νύφης...

Ένας γαμπρός διέκοψε τον γάμο και παραδέχτηκε την αγάπη του για μία άλλη γυναίκα με την αντίδραση της νύφης να σας σοκάρει. Αυτός ο γαμπρός μοιράστηκε τα συναισθήματά του και συγκίνησε πολύ κόσμο αν και δεν ήταν για την γυναίκα που παντρευόταν. Εκτός από την δέσμευσή του στην γυναίκα του, δεσμευόταν και προς την κόρη της, η οποία είναι μόλις 8 χρονών.

Αφού αντάλλαξε όρκους με την γυναίκα του, κοίταξε προς το μέρος της και της ζήτησε να πλησιάσει. Άρχισε να λέει όλα εκείνα που πίστευε πως θα έπρεπε να κάνει σαν πατέρας της. Επίσης, ένας γαμπρός λέει στη νύφη «πλέον είμαστε μια τριμελής οικογένεια» και μόλις αυτή γυρίζει το κεφάλι της βάζει τα κλάματα! Δεν είχε την παραμικρή ιδέα για αυτό που θα της έλεγε!

“Εάν ζητούσα κάτι από τον Θεό, θα ήταν να μου δώσει εσένα για κόρη. Θα ήμουν ο πιο περήφανος πατέρας στον κόσμο, αν είχα μία τόσο όμορφη, έξυπνη και μορφωμένη κόρη όπως εσύ.” Εκείνη χαμογέλασε με ένα πολύ πλατύ χαμόγελο.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αυτή την συγκινητική στιγμή:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share