Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η εικόνα που "ραγίζει" καρδιές - Σκύλος περιμένει το νεκρό κηδεμόνα του δίπλα στο άδειο κρεβάτι

Συγκλονιστική στιγμή!

2 Φεβρουαρίου 2022 13:26
Η εικόνα που
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια συγκλονιστική φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Μια φωτογραφία που κρύβει με μεγάλη ιστορία από πίσω της. Ο Moose είναι ένας πιστός σκύλος που είχε προσκολληθεί πολύ στον άνθρωπο του.

Ο σκύλος κάθεται κοντά στο νοσοκομειακό κρεβάτι. Το κοιτάζει ακόμη και αν είναι άδειο. Αλλά ξέρει ότι ο ιδιοκτήτης του νοσηλεύτηκε εκεί. Εκεί τον μυρίζει ακόμα. Δεν γνωρίζει ότι ο κηδεμόνας και φίλος του είναι νεκρός. Η ιστορία της ζωής, της αγάπης και της πιστότητας περιγράφεται σε μια φωτογραφία, σε ένα μόνο στιγμιότυπο που έγινε σε μια στιγμή. Αλλά αυτή είναι μια ολόκληρη ζωή που ζούσε σε τόσες πολλές καθημερινές στιγμές που δεν θα υπάρχουν πλέον.

Πρωταγωνιστής αυτής της ιστορίας είναι ο Moose, ένα 3χρονο Λαμπραντόρ, ο οποίος για μέρες ήταν δίπλα στον άρρωστο ιδιοκτήτη του. Μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Facebook από την North Star Pet Rescue, μια φιλανθρωπική οργάνωση από το Νιου Τζέρσεϋ των Ηνωμένων Πολιτειών.

Θρηνεί πολύ για την απώλεια του ανθρώπινου μπαμπά του. Παρακαλώ βοηθήστε τον Moose να βρει ένα νέο σπίτι και οικογένεια που θα τον αγαπήσει. Είναι γλυκό αγόρι, χαρούμενος που ζει. Χρειάζεται απλώς ανθρώπους για να βοηθήσουν την καρδιά του να θεραπευτεί. Είναι εκπαιδευμένος 3 χρονών Λαμπραντόρ, αγαπά τα παιδιά, τα πάει καλά με τα σκυλιά, αλλά δεν είναι κατάλληλος για ένα σπίτι με γάτες ή πουλιά. Αλλά οι άνθρωποι θα τον λατρέψουν! Ο Moose θα ήταν καλύτερα σε ένα σπίτι όπου δεν μένει μόνος όλη την ημέρα, δεν θέλει να χάνει τους ανθρώπους που αγαπά πολύ. Ας επιδιορθώσουμε αυτή τη πληγωμένη καρδιά, μαζί ».

σκυλος

Από τις 19 Ιουνίου που έχει δημοσιευτεί χιλιάδες φορές και το Elevenh Hour Rescue, το καταφύγιο του Ράντολφ που ανέλαβε τον Moose, πλημμύρισε με αιτήματα για υιοθέτηση. Τώρα οι εθελοντές θα επιλέξουν τις αιτήσεις και σίγουρα θα βρουν το κατάλληλο σπίτι για αυτόν τον σκύλο. Αλλά δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι στα καταφύγια σε όλο τον κόσμο υπάρχουν πολλοί άλλοι Moose που χρειάζονται πολλή αγάπη και μια οικογένεια.Η διασώστες του σκύλου επισήμαναν ότι ο Moose ήταν γενικά χαρούμενος και γλυκός. Ωστόσο, μετά την απώλεια του μπαμπά του, χρειαζόταν κάποιον νέο για να θεραπεύσει την καρδιά του.

Ενώ η απώλεια ενός κατοικίδιου δεν είναι ποτέ εύκολη για έναν άνθρωπο, ο Moose κατέστησε σαφές ότι ούτε η απώλεια ενός ανθρώπου είναι εύκολο για ένα κατοικίδιο. Το American Kennel Club εξηγεί ότι τα σκυλιά και οι άνθρωποι μπορεί να μοιράζονται πολλά ίδια συναισθήματα, με τον εγκέφαλό τους να λειτουργεί στις ίδιες περιοχές όταν αισθάνονται ορισμένα πράγματα. Για έναν σκύλο, φαίνεται ότι ο άνθρωπος είναι κάτι περισσότερο από ένα γεύμα – αντ ‘αυτού, ο άνθρωπος είναι ο καλύτερος φίλος και η μόνη οικογένειά τους.
Ακόμα και αφού ο Moose είχε χάσει τον άνθρωπο, περίμενε υπομονετικά να επιστρέψει, ανίκανος να δεχτεί την αλήθεια.

Χρειάστηκαν μόνο λίγες μέρες για τη διάσωση του Moose με την τέλεια οικογένεια. Έγραψαν στο Facebook για να μοιραστούν τα νέα ότι ο Moose σύντομα θα πήγαινε σε ένα σπίτι και οι οπαδοί ήταν εκστατικοί!

Τα σχόλια άρχισαν γρήγορα από ανθρώπους που εύχονται τα καλύτερα στον Moose στο νέο του σπίτι και λέγοντας πόσο χαρούμενοι ήταν που βρήκε μια οικογένεια για πάντα. Φυσικά, ενώ όλα τα σχόλια ήταν θετικά, είμαστε βέβαιοι ότι υπήρχαν πολλοί απογοητευμένοι άνθρωποι που ήλπιζαν να υιοθετήσουν Moose! Μπορείτε να τους κατηγορήσετε;

Ενώ ο Moose μπορεί να βρήκε ένα νέο σπίτι, τα καταφύγια και τα κέντρα διάσωσης εξακολουθούν να είναι γεμάτα από άλλα σκυλιά και κουτάβια που θρηνούν μετά την απώλεια των ανθρώπων τους. Μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με έναν οργανισμό για να δείτε σχετικά με το άνοιγμα της καρδιάς και του σπιτιού σας σε έναν από αυτούς.

σκυλος

Ο Moose μπορεί να μην είναι έτοιμος να εγκαταλείψει τη μνήμη του πρώτου του ανθρώπου, αλλά είμαστε σίγουροι ότι με τη βοήθεια μιας στοργικής οικογένειας, σύντομα θα μάθει πώς να προσκολλάται σε νέους ανθρώπους και η παλιά χαρά θα επιστρέψει ξανά στην καρδιά του.

Αν θέλετε να βοηθήσετε τα σκυλιά όπως το Moose, σκεφτείτε να στείλετε αυτήν την ιστορία στους φίλους σας, ώστε να δουν πόσο σκυλιά που θρηνούν χρειάζονται την αγάπη μας. Ίσως κάποιος από αυτούς να θέλει να σώσει ένα θλιμμένο σκυλί!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share