Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άφησε το πάρτι γενεθλίων του και πήδηξε στο παγωμένο ποτάμι για να σώσει σκύλο από πνιγμό - Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο

Ηρωική πράξη

31 Ιανουαρίου 2022 14:34
Άφησε το πάρτι γενεθλίων του και πήδηξε στο παγωμένο ποτάμι για να σώσει σκύλο από πνιγμό - Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Gabe Castellanos δεν περίμενε πως το πρωί των 38ων γενεθλίων του, θα άλλαζε για πάντα την ζωή του και θα γινόταν πρωτοσέλιδο. Με την ευκαιρία δείτε εδώ τον απίθανο σκύλο που ξετρύπωσε λαθραία τσιγάρα σε βαλίτσα επιβάτη πλοίου.

Συγκεκριμένα, ο Gabe απολάμβανε το πάρτι των γενεθλίων του δίπλα στον ποταμό East River στη Νέα Υόρκη, όταν κάτι που βρισκόταν στο νερό τράβηξε τη προσοχή του. Κοιτάζοντας καλλίτερα, παρατήρησε ότι ένας ασπρόμαυρος σκύλος πάλευε να μείνει στην επιφάνεια.

Οι καλεσμένοι στο πάρτι γενεθλίων του Castellanos παρατήρησαν και αυτοί το σκυλάκι που βρισκόταν σε τραγική κατάσταση μπροστά στα μάτια όλων και πρότειναν στον άνδρα να μπει στο ποτάμι και να σώσει το σκυλί.

Χωρίς να το σκεφτεί, ο άνδρας πήδηξε στο ποτάμι και κολύμπησε προς το σκυλί παλεύοντας για τη ζωή του. Ωστόσο, όταν ο Γκέιμπ προσπάθησε να τον πιάσει για να τον πάει στην ακτή, ο σκύλος τον δάγκωσε. Ο άνδρας κατάλαβε ότι το τετράποδο αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο επειδή ήταν εξαιρετικά φοβισμένο, γι’ αυτό αγνόησε τον πόνο και συνέχισε την πραγματική διάσωση έως ότου το αβοήθητο σκυλί βγήκε με ασφάλεια.

Άφησε το πάρτι γενεθλίων του και πήδηξε στο παγωμένο ποτάμι για να σώσει σκύλο από πνιγμό

Το κοινό χειροκρότησε τους δύο και φάνηκε ένα ελικόπτερο να πετά πάνω από την περιοχή και να παρακολουθεί τη διάσωση του σκύλου. Μόλις έφτασε στη στεριά, το τετράποδο επανενώθηκε τελικά με τους ιδιοκτήτες του.

Ο Gabe Castellanos θεωρείται ήρωας.

Το τετράποδο, του οποίου το όνομα είναι Χάρπερ, φαίνεται να ξέφυγε από το λουρί μπροστά στα έκπληκτα μάτια της οικογένειάς του, αλλά κανείς δεν ξέρει πώς έφτασε στο ποτάμι.

Η ιδιοκτήτρια του Harper εξέφρασε την απύθμενη ευγνωμοσύνη της για τις ενέργειες του Castellanos και λέει ότι ελπίζει να του κάνει ένα ακόμη πάρτι γενεθλίων ως ευχαριστώ για τη διάσωση.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share