Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2022: Δωρεάν προφυλακτικά στους αθλητές αλλά χωρίς... αγκαλιές

Τι θα ισχύει;

31 Ιανουαρίου 2022 13:08
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2022: Δωρεάν προφυλακτικά στους αθλητές αλλά χωρίς... αγκαλιές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2022 ξεκινούν στο Πεκίνο την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου με τους αθλητές να αρχίζουν να συρρέουν στο Ολυμπιακό Χωριό, όπου θα τους δοθούν δωρεάν προφυλακτικά, αλλά θα τους ζητηθεί να μην αγκαλιάζονται.

Συμβουλές για αγκαλιές και χειραψίες

Δωρεάν προφυλακτικά θα παρέχονται στους αθλητές στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2022 στο Πεκίνο, αλλά έχουν λάβει συμβουλές να μην αγκαλιάζουν ο ένας τον άλλον και να μην κάνουν χειραψίες.

Η 24η διοργάνωση των Αγώνων έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στην Κίνα την Παρασκευή και θα διαρκέσει 16 ημέρες, με αθλητές από 91 χώρες να διαγωνίζονται σε 109 αγώνες.

ολυμπιακοι

Όσοι αθλητές και αθλήτριες φτάνουν στο Ολυμπιακό Χωριό πρόκειται να λάβουν δωρεάν προφυλακτικά, αλλά τους είπαν να απέχουν από αγκαλιές και χειραψίες.

Λόγω του κινδύνου εξάπλωσης του κορονοϊού, συνιστάται στους αθλητές να αποφεύγουν τις αγκαλιές και τις χειραψίες κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Χωριό.
Το βιβλίο κανόνων συμβουλεύει τις ελάχιστες αλληλεπιδράσεις μεταξύ των αθλητών και ζητά από τους αγωνιζόμενους να παραμένουν σε «κλειστό κύκλο».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share