Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ήρωας πίτμπουλ σώζει τη ζωή μικρού παιδιού που λιποθυμά στο μπάνιο

Μια άλλη υπέροχη ιστορία για το πώς ο καλύτερος φίλος ενός ανθρώπου μπορεί να βοηθήσει πολύ

31 Ιανουαρίου 2022 07:51
Ήρωας πίτμπουλ σώζει τη ζωή μικρού παιδιού που λιποθυμά στο μπάνιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πρωταγωνίστρια αυτής της ιστορίας ξύπνησε ξαφνικά εξαιτίας του σκύλου της που γαβγίζει συνεχώς και φαινόταν να συμπεριφέρεται περίεργα. Όταν σηκώθηκε από το κρεβάτι, ανακάλυψε ότι ο γιος της είχε λιποθυμήσει στο μπάνιο και η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο.

Μια άλλη υπέροχη ιστορία για το πώς ο καλύτερος φίλος ενός ανθρώπου μπορεί να βοηθήσει πολύ. Με την ευκαιρία δες εδώ τους πολίτες που δίνουν το φιλί της ζωής σε σκυλάκι που έπαθε ηλεκτροπληξία.

Ο Ember είναι ένα Pitbull που υιοθετήθηκε από την οικογένεια Daniel στην πολιτεία του Οχάιο (ΗΠΑ). Το ζεύγος Ντάνιελ υιοθέτησε αυτό το σκυλί χάρη στον «Adore-A-Bull», έναν οργανισμό που στοχεύει να σώσει τα αδέσποτα σκυλιά.

«Μας έχουν πει ότι είναι ένας τρυφερός και έξυπνος σκύλος», είπε η κηδεμόνας του, Τρέισι, «αλλά δεν θα περιμέναμε ποτέ τέτοια αφοσίωση». Μετά την υιοθεσία, το σκυλάκι του Ember ερωτεύτηκε αμέσως ένα από τα παιδιά της οικογένειας, ένα 10χρονο αγόρι με το όνομα Tre. Οι δυο τους έγιναν γρήγορα καλύτεροι φίλοι: αχώριστοι τόσο στα παιχνίδια όσο και στον ελεύθερο χρόνο!

Το βράδυ που ο Tre δεν ένιωθε καλά, ο Ember το συνειδητοποίησε αμέσως. Ίσως τον είδε να καταρρέει χωρίς κανέναν από την οικογένειά του να είναι παρόν. Σε κάθε περίπτωση, ο σκύλος επενέβη με τον τρόπο του. Πήγε στην κρεβατοκάμαρα των γονιών του Tre και τους ξύπνησε με ένα παράξενο γρύλισμα. Δεν ήταν ένας ήχος που είχε ακούσει ποτέ η Τρέισι και την ανησύχησε. Αργότερα, η γυναίκα είπε: «Λόγω του σκύλου, ο γιος μας είναι ακόμα ζωντανός. Μάλιστα, χάρη στον Ember, το μάθαμε έγκαιρα και μπορέσαμε να τον μεταφέρουμε στο νοσοκομείο για επείγουσα περίθαλψη».

 Ήρωας πιτμπουλ σώζει τη ζωή μικρού παιδιού που λιποθυμά στο μπάνιο

«Κοιμόμασταν και καθόταν δίπλα στο κρεβάτι», είπε η Τρέισι, «τον άκουγα να γρυλίζει όλη την ώρα». Το γεγονός ότι ο Έμπερ επέμενε τόσο πολύ έκανε τον Ντάνιελ και τη γυναίκα του να σηκωθούν από το κρεβάτι και να τον ακολουθήσουν στο μπάνιο. Ο μικρός Tre είχε λιποθυμήσει και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ευτυχώς, η κατάσταση λύθηκε γρήγορα με την έγκαιρη παρέμβαση των γιατρών που του έδωσαν την κατάλληλη θεραπεία.

Οι ηγέτες του Συνδέσμου Adore-A-Bull έχουν δημοσιοποιήσει αυτή την ιστορία: «Είναι μια περίοδος μεγάλης υπερηφάνειας για τον οργανισμό μας», είπε ο εκπρόσωπός τους υπερασπίζοντας τον.

Τα πίτμπουλ θεωρούνται γενικά επιθετικά ζώα, αλλά για κάθε ράτσα σκύλου υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που επηρεάζουν τον χαρακτήρα: «Είναι δυνατά σκυλιά, είναι αλήθεια, αλλά αυτά τα ζώα συμπεριφέρονται πάντα όπως τα διδάσκουν οι ιδιοκτήτες τους. Η περίπτωση του Ember είναι μια μεγάλη απόδειξη αυτού».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share