Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

10 φυλές σκύλων με τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής (Βίντεο)

Το ήξερες;

28 Ιανουαρίου 2022 15:25
10 φυλές σκύλων με τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής (Βίντεο)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν επιλέξεις να πάρεις έναν σκύλο σίγουρα θέλεις να γνωρίζεις κάποια από τα χαρακτηριστικά του. Παράλληλα, αυτό που προσδοκάς είναι να ζήσει ο τετράποδος αξιαγάπητος φίλος σου όσα περισσότερα χρόνια γίνεται. Με την ευκαιρία δες εδώ πως να προστατέψεις τα ζώα από το ψύχος και τον παγετό.

Το κανάλι στο You Tube, AnimalWised, παρουσιάζει μέσα από ένα βίντεο του που έχει συγκεντρώσει, μέχρι στιγμής, 47.593 προβολές, τις 10 ράτσες σκύλων που έχουν το μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής.

Δες το παρακάτω βίντεο

Συγκινητικό: Αυτός ο σκύλος μπήκε κρυφά σε βαλίτσα για να επισκεφτεί την ετοιμοθάνατη ιδιοκτήτρια του - Η αντίδραση της όταν τον είδε...

Είναι κάποιες ιστορίες που σε αγγίζουν πολύ βαθιά και σε συγκινούν. Μία τέτοια ιστορία είναι και αυτή του χρήστη του Reddit Mellifluous_Username, για το πώς έβαλε κρυφά το σκύλο του στο νοσοκομείο για να δει την άρρωστη γυναίκα του.

Η συγκινητική ιστορία έγινε viral. Παράλληλα, δες εδώ τον σκύλο που λέει "Σ' αγαπώ".

Η ιστορία

Γράφει:

«Η σύζυγός μου ήταν στο νοσοκομείο μετά από μια πολύ δύσκολη χειρουργική επέμβαση, η οποία δεν είχε τα ιδανικά αποτελέσματα. Ήταν σε θέση να μιλήσει, αλλά δεν μπορούσε ούτε να φάει ούτε να πιεί και τρεφόταν αποκλειστικά με ορό και παυσίπονα. Κάποια στιγμή με έπεισε να βάλω κρυφά τη σκυλίτσα μας στο δωμάτιο, ώστε να μπορέσει να τη δει «για άλλη μια φορά».

«Πήγα στο σπίτι, την έβαλα στην τσάντα μεταφοράς και την πήγα στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητο. Όταν φτάσαμε, της «εξήγησα» ότι σε λίγο θα δει τη μαμά της».

Όταν οι νοσοκόμες τον ρώτησαν για το περιεχόμενο της βαλίτσας, ο Mel είπε ότι «έφερε κάποια αντικείμενα για να κάνει τη γυναίκα του πιο άνετα».

«Όταν μπήκαμε στο δωμάτιο, η γυναίκα μου κοιμόταν. Άνοιξα το φερμουάρ της τσάντας και ο σκύλος πήδηξε αμέσως στο κρεβάτι και ξάπλωσε στο στήθος της, αποφεύγοντας τα καλώδια και τον ορό. Κάθισε εκεί και την κοιτούσε στα μάτια μέχρι που, περίπου είκοσι λεπτά αργότερα, η γυναίκα μου ξύπνησε και άρχισε να ουρλιάζει από τον πόνο».

«Ο σκύλος άρχισε αμέσως να τη γλείφει και γάβγισε χαμηλόφωνα, σαν να ήξερε ότι δεν πρέπει να μας ακούσουν».

«Η γυναίκα μου την αγκάλιασε για σχεδόν μια ώρα, χαμογελώντας συνεχώς. Τελικά, μας ανακάλυψε μια νοσοκόμα αλλά συγκινήθηκε τόσο πολύ που υποσχέθηκε να μην πει τίποτα σε κανέναν. Όταν τελικά η γυναίκα μου έπεσε για ύπνο, έβαλα το σκυλί πίσω στην τσάντα».

Η σύζυγος του Mel πέθανε λίγες μέρες αργότερα, αλλά ο σκύλος του δεν το έχει μάθει ακόμη. «Τώρα, όποτε πιάνω τη βαλίτσα, ο σκύλος νομίζει ότι πάμε να την ξαναεπισκεφτούμε».

 Αυτός ο σκύλος μπήκε κρυφά σε βαλίτσα για να επισκεφτεί την ετοιμοθάνατη ιδιοκτήτρια του

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share