Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το γνώριζες; Δεν φαντάζεσαι που χρησιμεύει η εσωτερική τσέπη στα γυναικεία εσώρουχα!

Δεν είχαμε ιδέα!

28 Ιανουαρίου 2022 13:38
Το γνώριζες; Δεν φαντάζεσαι που χρησιμεύει η εσωτερική τσέπη στα γυναικεία εσώρουχα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πιθανόν, να έχετε παρατηρήσει μια μικρή τσέπη κρυμμένη στην εσωτερική μεριά των γυναικείων εσώρουχων. Λοιπόν, βρήκαμε επιτέλους το λόγο ύπαρξης αυτής της ενδιαφέρουσας επένδυσης.

Αυτή η μικρή θήκη είναι πολύ σημαντική. Στην πραγματικότητα, το συγκεκριμένο σημείο έχει ένα διπλό πάχος, το οποίο επιτρέπει τη διατήρηση της υγιεινής της ευαίσθητης περιοχής της γυναίκας.

Δείτε επίσης: Monica Bellucci: Ποζάρει με τα εσώρουχα στα 56 της και ρίχνει το instagram

εσωτερική τσέπη στα γυναικεία εσώρουχα

Πολλές μορφές βακτηρίων βρίσκονται σε αυτήν την περιοχή του σώματος και τα εσώρουχα που είναι κατασκευασμένα από συνθετικό ύφασμα, δεν προστατεύουν την κολπική χλωρίδα.

Τα ανδρικά εσώρουχα δεν περιλαμβάνουν αυτή τη δεύτερη ραφή, αφού οι άνδρες δεν τη χρειάζονται για την προστασία των δικών τους γεννητικών οργάνων.

Δεν πρέπει ποτέ να λαμβάνουμε την υγιεινή αψήφιστα και ορισμένες εταιρείες ένδυσης πρέπει να βρουν τρόπους να ενισχύσουν τα προϊόντα τους, ώστε να παρέχουν μεγαλύτερη προστασία

Τα γυναίκεια εσώρουχα που δεν μπορούν να αντισταθούν οι άντρες!

Είναι γεγονός πως τα γυναικεία εσώρουχα είναι το φετίχ όλων των αντρών. Τα γυναικεία εσώρουχα είναι σημαντικά και για εμάς τις ίδιες. Αποτελούν την επιτομή της θηλυκότητας και βγάζουν αβίαστα την σέξι πλευρά που κάθε γυναίκα έχει. Ενώ να σας θυμίσουμε το οριστικό τέλος στα String – Ήρθε η νέα μόδα και φέρνει επανάσταση!

Επιπλέον, τονώνουν την αυτοπεποίθησή μας και άσχετα αν είμαστε σε σχέση ή όχι μπορούν να μας ανεβάσουν τη διάθεση.

Οι περισσότεροι άνδρες προσέχουν τα εσώρουχα που θα φορέσει η σύντροφός τους, αλλά δίνουν περισσότερη σημασία στην ερωτική πράξη.

Σύμφωνα με νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε, η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών θεωρούν πως η επιλογή εσωρούχων επηρεάζει την εικόνα που σχηματίζουν για το αντίθετο φύλο.

Οι άνδρες που συμμετείχαν στην έρευνα υποστήριξαν πως τα εσώρουχα που θα επιλέξει η παρτενέρ τους επηρεάζουν την άποψή τους όσον αφορά στο πόσο ελκυστική τη θεωρούν.

Από τις απαντήσεις τους, φαίνεται πως οι άνδρες προτιμούν τα σετ εσωρούχων σε συνδυασμό με τις κάλτσες που φτάνουν μέχρι τους μηρούς. Κάτι που αναμφίβολα εκπλήσσει είναι ότι μόλις το 19% των ανδρών δήλωσαν πως θεωρούν ελκυστικά τα μικροσκοπικά στρινγκ.

Οσο για τα εσώρουχα που δεν τους αρέσουν, οι περισσότεροι άνδρες απάντησαν ότι δεν θέλουν τους κορσέδες και τα baby doll.

Οι περισσότεροι άνδρες σημείωσαν ότι δεν τους αρέσουν τα παλιά φθαρμένα εσώρουχα και κυρίως προτιμούν τα σετ εσωρούχων ανεξαρτήτως χρώματος. Ακόμα καλύτερα όταν αυτά συνδυάζονται με ζαρτιέρες στο ίδιο χρώμα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share