Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κατά μάνα κατά… κόρη; Τρίδυμες γεννήθηκαν με 4 λεπτά διαφορά και τώρα περιμένουν ταυτόχρονα παιδί! (Video)

Τα μωρά τους θα έρθουν στον κόσμο μέσα στους επόμενους μήνες

25 Ιανουαρίου 2022 18:03
Κατά μάνα κατά… κόρη; Τρίδυμες γεννήθηκαν με 4 λεπτά διαφορά και τώρα περιμένουν ταυτόχρονα παιδί! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τζίνα, η Νίνα και η Βικτώρια θα γεννήσουν μέσα στους επόμενους 4 μήνες τα μωράκια τους, κατακτώντας ξανά μαζί άλλο ένα ορόσημο της ζωής τους.

Απίστευτο! "Ξεκάλεσε" τη κολλητή της από το γάμο της επειδή ήταν πιο εντυπωσιακή

Τρίδυμες γεννήθηκαν με 4 λεπτά διαφορά και τώρα περιμένουν και οι τρεις παιδί.

Ως Tran Τriplets είναι γνωστές στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού οι τρίδυμες από το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια.

Οι αδερφές θα αποκτήσουν τρία παιδιά, δύο αγόρια και ένα κορίτσι. «Εγώ είμαι στην πραγματικότητα η μεγαλύτερη κατά 4 λεπτά και θα φέρω στον κόσμο ένα κοριτσάκι», λέει η Τζίνα.

εγκυεσ-αδερφεσ

«Εγώ είμαι η μεσαία κατά 4 λεπτά και θα αποκτήσω ένα αγόρι», συνεχίζει η Νίνα. «Εγώ είμαι η μικρότερη, κατά 4 και 8 λεπτά, αντίστοιχα, και θα κάνω αγόρι», λέει και η Βικτώρια.

Πρώτο αναμένεται να γεννηθεί το μωράκι της Βικτώρια, αν όλα πάνε καλά θα έρθει στον κόσμο σε 2,5 εβδομάδες. «Όταν μάθαμε πως και η Νίνα ήταν έγκυος, ενθαρρύναμε και την Τζίνα», αποκαλύπτει η Βικτώρια για το γεγονός ότι έμειναν και οι τρεις τους ταυτοχρόνως έγκυος.

Οι τρίδυμες, στα 35 τους χρόνια πια, αναμένεται να γεννήσουν τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και τον Νοέμβριο. Είναι οι καλύτερες φίλες και πλέον ανταλλάσσουν όχι μόνο αναμνήσεις, αλλά και μωρουδιακά…

Απίστευτο! Γιαγιά γνώρισε την τρισέγγονή της - Το πρώτο κορίτσι μετά από 75 χρόνια

Η Γκουέν Σμιθ είχε την απέραντη ευτυχία να γνωρίσει τη νεογέννητη τρισεγγονή της Μαέβα, το πρώτο κοριτσάκι που γεννήθηκε στην οικογένεια των Σμιθ από τη γέννηση της κόρης της Σάντρα, πίσω στα 1947.

Πέντε γενιές των Σμιθ κατόρθωσαν να συγκεντρωθούν στο γηροκομείο Dene Holm Residential Care Home της Βρετανίας, όπου το γηραιότερο και το νεότερο μέλος της οικογένειάς τους μπόρεσαν να συναντηθούν.

Τον επόμενο μήνα η Γκουέν θα κλείσει τα 101 κι έχει ήδη 5 εγγόνια, 8 δισέγγονα και είναι πολύ ευτυχισμένη να γνωρίσει την ολοκαίνουρια προσθήκη στην οικογένεια, την Μαέβα.

Μόνο που ο καταρράκτης που έχει αναπτύξει στα μάτια της δεν την αφήνουν να βλέπει πια πολύ καλά κι όμως παρ’ όλ’ αυτά η ευτυχία της δεν μπορούσε να κρυφτεί.

«Ήταν μια πολύ ειδική περίσταση να βρεθούμε και οι πέντε γενιές όλοι μαζί, ιδίως εν μέσω πανδημίας. Τα αυστηρά πρωτόκολλα είναι ακόμα σε εφαρμογή, αλλά ο διοικητής του γηροκομείου, ο Κρις, επέτρεψε την επίσκεψη, κάτι για το οποίο είμαστε όλοι πολύ ευγνώμονες» σχολίασε ένα από τα μέλη της οικογένειας Σμιθ, μιλώντας στη βρετανική ταμπλόιντ εφημερίδα Mirror.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share