Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μας "τρέλανε" ο Τσιτσιπάς! Ο τενίστας έκανε tweet στη μέση του αγώνα και "ξεσήκωσε" το Twitter

Τσιτσιπάς είναι αυτός!

24 Ιανουαρίου 2022 16:00
Μας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς φρόντισε να τρελάνει τους φαν του, αλλά αυτή τη φορά όχι για αγωνιστικούς λόγους. Κάποιο λάθος πρέπει να έγινε με τον λογαριασμό του στο twitter και τον προγραμματισμό, καθώς την ώρα που ο Έλληνας πρωταθλητής έδινε σκληρή μάχη με τον Φριτζ, έκανε… άσχετο σχόλιο στο twitter.

«Είναι η πιο Δευτέρα από όλες τις Δευτέρες», έγραψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και συγκέντρωσε πολλά σχόλια από τους ακολούθους του.

Η ανάρτηση στον λογαριασμό του Στέφανου Τσιτσιπά στο twitter:

"Μαραθώνια" πρόκριση για τον Τσιτσιπά στα προημιτελικά του Australian Open - Περνά στους "8"

Ύστερα από μία μαραθώνια μάχη απέναντι στον Αμερικανό no22 της παγκόσμιας κατάταξης Τέιλορ Φριτζ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να προκριθεί στα προημιτελικά του Australian Open.

Ο αγώνας διήρκησε 3 ώρες και 23 λεπτά, με τον Έλληνα τενίστα να χάνει το 1ο και το 3ο σετ από τον αντίπαλο του με αποτέλεσμα να πάνε σε 5ο σετ εκεί όπου θα κρινόταν το αποτέλεσμα.

Τελικά, ο Στέφανος λύγισε τον 24χρονο Αμερικανό (Νο.22) με 4-6, 6-4, 4-6, 6-3, 6-4 και έκλεισε θέση στην οκτάδα του Australian Open.

Εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον ταλαντούχο Ιταλό τενίστα, Γιανίκ Σίνερ, ο οποίος είναι το No.10 στον κόσμο κι έχει αποδείξει ότι το μέλλον του ανήκει με τις σαρωτικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί στα τελευταία γκραντ σλαμ.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share