Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Απίστευτο! Γιαγιά γνώρισε την τρισέγγονή της - Το πρώτο κορίτσι μετά από 75 χρόνια

Συγκινητικό!

22 Ιανουαρίου 2022 17:00
Απίστευτο! Γιαγιά γνώρισε την τρισέγγονή της - Το πρώτο κορίτσι μετά από 75 χρόνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Γκουέν Σμιθ είχε την απέραντη ευτυχία να γνωρίσει τη νεογέννητη τρισεγγονή της Μαέβα, το πρώτο κοριτσάκι που γεννήθηκε στην οικογένεια των Σμιθ από τη γέννηση της κόρης της Σάντρα, πίσω στα 1947.

Πέντε γενιές των Σμιθ κατόρθωσαν να συγκεντρωθούν στο γηροκομείο Dene Holm Residential Care Home της Βρετανίας, όπου το γηραιότερο και το νεότερο μέλος της οικογένειάς τους μπόρεσαν να συναντηθούν.

Τον επόμενο μήνα η Γκουέν θα κλείσει τα 101 κι έχει ήδη 5 εγγόνια, 8 δισέγγονα και είναι πολύ ευτυχισμένη να γνωρίσει την ολοκαίνουρια προσθήκη στην οικογένεια, την Μαέβα.

Μόνο που ο καταρράκτης που έχει αναπτύξει στα μάτια της δεν την αφήνουν να βλέπει πια πολύ καλά κι όμως παρ’ όλ’ αυτά η ευτυχία της δεν μπορούσε να κρυφτεί.

«Ήταν μια πολύ ειδική περίσταση να βρεθούμε και οι πέντε γενιές όλοι μαζί, ιδίως εν μέσω πανδημίας. Τα αυστηρά πρωτόκολλα είναι ακόμα σε εφαρμογή, αλλά ο διοικητής του γηροκομείου, ο Κρις, επέτρεψε την επίσκεψη, κάτι για το οποίο είμαστε όλοι πολύ ευγνώμονες» σχολίασε ένα από τα μέλη της οικογένειας Σμιθ, μιλώντας στη βρετανική ταμπλόιντ εφημερίδα Mirror.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Γκουέν γεννήθηκε στο Έσεξ της Μεγάλης Βρετανίας στις 28 Φλεβάρη του 1921.

Στα νιάτα της λάτρευε τον χορό και χόρευε σε πολλές τοπικές εκδηλώσεις, ενώ ταυτόχρονα δούλευε στο μαγαζί του πατέρα της.

Στα 16 της γνώρισε έναν εκπαιδευόμενο ηλεκτρολόγο, τον Ρον και παντρεύτηκαν το 1940.

Αλλά ο Ρον στάλθηκε να υπηρετήσει στο εξωτερικό ως μηχανικός του στρατού και δεν συναντήθηκαν ξανά, παρά μόνο έπειτα από 5 ολόκληρα χρόνια.

«Χάρη στο προσωπικό του γηροκομείου, η οικογένεια της Γκουέν μπόρεσε να έρθει και να την επισκεφτεί και να της γνωρίσει τη μικρή Μαέβα» σχολίασε ένας εκπρόσωπος του οίκου ευγηριας.

«Ήταν μια πολύ σπάνια περίσταση και πραγματικά πολύ ειδική για ολόκληρη την οικογένεια, μιας και η Μαέβα είναι το πρώτο κοριτσάκι τους, εδώ και 75 χρόνια» ανέφερε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share