Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίθανη μπέμπα το σκάει κρυφά και η θεία της την βιντεοσκοπεί (video)

Τρομερή!

22 Ιανουαρίου 2022 16:10
Απίθανη μπέμπα το σκάει κρυφά και η θεία της την βιντεοσκοπεί (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα μωράκια εκεί στην ηλικία των 1 -1,5 είναι σκέτη γλύκα, αλλά είναι και πολύ ζιζάνια, με το μυαλό τους να είναι πάντοτε στην αταξία και τη σκανταλιά.

Όπως ακριβώς κι αυτή η πανέμορφη μπεμπούλα από την πόλη Καουκάνα του Ουισκόνσιν στις ΗΠΑ, που είναι ελεύθερο πνεύμα και διαρκώς ψάχνει την ευκαιρία να το σκάσει από το σπίτι.

Στο παρακάτω βίντεο, η άτακτη μικρούλα βρήκε ελεύθερο το πεδίο και δεν είχε σκοπό να το αφήσει ανεκμετάλλευτο.
Από καιρό είχε παρατηρήσει το σκυλάκι του σπιτιού να βγαίνει από το μικρό πορτάκι στο κάτω μέρος της πόρτας και να απολαμβάνει ανενόχλητο τις βόλτες του στον κήπο.

Όταν λοιπόν σιγουρεύτηκε ότι δεν τη βλέπει κανείς, η τρομερή μπέμπα άρχισε την επιχείρηση «Απόδραση» κι έφυγε σφαίρα για το πορτάκι του σκύλου.

Πρώτα πέρασε από μέσα τα πόδια, μετά τα υπόλοιπα ήταν όλα πανεύκολα. Ή μήπως όχι;

«Έκανα επίσκεψη στην αδερφή μου και καθόμασταν στη βεράντα, όταν είδα δυο μικρά ποδαράκια να βγαίνουν από το πορτάκι του σκύλου» λέει η θεία της μικρούλας.

«Το κάνει διαρκώς κι έτσι αποφάσισα να τη βιντεοσκοπήσω γιατί σκέφτηκα ότι είναι κάτι τόσο χαριτωμένο» εξηγεί η θεία.

«Δεν ήξερε ότι πού ήμουν κι έτσι όταν βγήκε ολόκληρη από το πορτάκι τη φώναξα με το όνομά της και με κοίταξε τόσο ξαφνιασμένη» λέει η θεία, ξετρελαμένη μ’ αυτό το γλυκύτατο «τερατάκι», την Εύα.

Το βίντεο ανέβηκε στα social media κι αμέσως έγινε viral, με τους χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα να δηλώνουν ερωτευμένοι με την απίθανη μπεμπούλα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share