Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022

Γαμπρός «έχασε» τη σύντροφό του πριν το γάμο! Αυτό που έκανε θα σας κάνει να δακρύσετε (photo)

Μια συγκινητική ιστορία

21 Ιανουαρίου 2022 15:08
Γαμπρός «έχασε» τη σύντροφό του πριν το γάμο! Αυτό που έκανε θα σας κάνει να δακρύσετε (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας γαμπρός «έχασε» τη σύντροφό του πριν το γάμο. Με αυτό που έκανε όμως θα σας κάνει να δακρύσετε. Μια πραγματική ιστορία που τσακίζει κόκαλα. Εκτός από αυτή τον γάμο έχουμε να σας προτείνουμε να δείτε και άλλη μια περίεργη ιστορία με έναν 23χρονο που παντρεύτηκε την 91χρονη αδερφή της γιαγιάς του, τι συνέβη όμως πέντε χρόνια μετά τον γάμο τους;

Το ζευγάρι ήταν μαζί για περίπου 12 χρόνια, καθώς είχαν γνωριστεί στο Πανεπιστήμιο. Έπειτα από μερικά έτη αποφάσισαν να παντρευτούν και το 2013 είχαν ορίσει την ημερομηνία. Όμως, τα σχέδιά τους άλλαξαν άρδην, όταν η κοπέλα διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο Ξου Σινάν και η Γιανγκ ανέβαλαν τον γάμο. Η κοπέλα πάλεψε για περίπου 5,5 χρόνια με την επάρατη νόσο, όμως, πριν από μερικές μέρες άφησε την τελευταία της πνοή. Ο Ξου, λίγο πριν τον θάνατο της Γιανγκ είχε ανακαλύψει πως η τελευταία έψαχνε νυφικά στο ίντερνετ, φανερώνοντας την επιθυμία της να παντρευτεί. Όμως, τελικά δεν τα κατάφερε.

Γαμπρός «έχασε» τη σύντροφό του πριν το γάμο

Έτσι, ο Ξου ετοίμασε μία ιδιαίτερη τελετή και παντρεύτηκε το πτώμα της, μένοντας δίπλα της για μία εβδομάδα. «Η γυναίκα μου δεν ήθελε να κλάψει κανείς αν πέθαινε. Κι εγώ τα κατάφερα να μην κλάψω, αλλά όταν πήραν το σώμα της για καύση τότε λύγισα», υποστήριξε ο 35χρονος.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share