Τρίτη, 17 Μαΐου 2022

Έκαναν τσακωτό οδηγό να βλέπει βίντεο ερωτικού περιεχομένου την ώρα του μποτιλιαρίσματος (photos)

Δεν άντεξε την αναμονή στο φανάρι

21 Ιανουαρίου 2022 11:31
Έκαναν τσακωτό οδηγό να βλέπει βίντεο ερωτικού περιεχομένου την ώρα του μποτιλιαρίσματος (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα σύγχρονα αυτοκίνητα είναι εφοδιασμένα με οθόνες πολλών ιντσών, γεγονός που είναι μεγάλο δέλεαρ ειδικά σε ώρες μποτιλιαρίσματος που το όχημα είναι ακινητοποιημένο στην κίνηση.

Μόνο που οι οδηγοί και οι επιβάτες τέτοιων μοντέλων θα πρέπει να είναι προσεκτικοί με τους τρόπους που επιλέγουν να «ψυχαγωγούνται» εν ώρα οδήγησης.

Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία - Κάηκαν ζωντανά τέσσερα μικρά αδερφάκια: Συνελήφθη 27χρονη για εγκατάλειψη - Ράκος ο μοιραίος πατέρας

αμαξι-πορνο

Τα Tesla έχουν φέρει πολλές καινοτομίες στην αυτοκίνηση τα τελευταία χρόνια, μία εκ των οποίων είναι η τεράστια κεντρική οθόνη και το σύστημα αυτόνομης οδήγησης. Συνδυάζοντας αυτές τις δύο δυνατότητες, ένας οδηγός στο νότιο Λονδίνο έγινε περισσότερο τολμηρός από ό,τι έπρεπε.

Ο οδηγός του Tesla Model S θεώρησε ως έναν εποικοδομητικό τρόπο να περάσει την ώρα του παρακολουθώντας ιστοσελίδες πopvογραφικού περιεχομένου στην τεράστια οθόνη του αυτοκινήτου του, όπως μαθαίνουμε από δημοσίευμα της Daily Mirror.

Κάτι που έγινε και στη συγκεκριμένη περίπτωση, με κάποιον από τους οδηγούς που τον ακολουθούσαν (όπως φαίνεται από ψηλότερο όχημα - ίσως φορτηγό) να μην αντιστέκεται στον πειρασμό και να τον καταγράφει με το κινητό του.

Ο άτακτος οδηγός του Tesla παρακολουθούσε φωτογραφίες γυμνών γυναικών χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά του για να αλλάζει φωτογραφίες και να ζουμάρει σε επίμαχα σημεία. Η ιστορία κράτησε για αρκετή ώρα, όπως αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας, με το Tesla να κινείται στον αυτόματο πιλότο (κυριολεκτικά) και τον οδηγό του να απασχολείται με τις φωτογραφίες στην οθόνη.

αμαξι-πορνο

Χάος στον Κηφισό: Καραμπόλα 4 οχημάτων - Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Μποτιλιάρισμα πολλών χιλιόμετρων έχει δημιουργηθεί και στα δυο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισού δοκιμάζοντας τις αντοχές των οδηγών. Αιτία είναι τροχαίο ατύχημα που συνέβη νωρίς το πρωί στο καθοδικό ρεύμα στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας (παλιά Renault). Σύμφωνα με πληροφορίες, προκλήθηκε καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων, συμπεριλαμβανομένου ενός τουριστικού λεωφορείου. Μάλιστα, η λεωφόρος Κηφισού έκλεισε για λίγη ώρα για να απομακρυνθούν τα οχήματα.

Το τροχαίο προκάλεσε μεγάλο μποτιλιάρισμα που έφτανε μέχρι την Καλυφτάκη, στην περιοχή της Κηφισιάς. Στην κάθοδο του Κηφισού η κίνηση ξεκινά από τη γέφυρα της Βαρυμπόμπης και φτάνει έως τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην άνοδο από τη Λεωφόρο Αθηνών έως τη Νέα Φιλαδέλφεια.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share