Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Προσπαθούσε να βγει από τη μπανιέρα αλλά κάτι την τραβούσε - Όταν το κατάλαβε ήταν αργά...

Δεν θα το πιστεύετε

21 Ιανουαρίου 2022 10:15
Προσπαθούσε να βγει από τη μπανιέρα αλλά κάτι την τραβούσε - Όταν το κατάλαβε ήταν αργά...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η γυναίκα προσπαθούσε να βγει από το μπάνιο της και κάτι την τραβούσε μέσα. Μετά από την παρακάτω ιστορία θα δίνετε περισσότερη προσοχή ακόμα και όταν κάνετε το καθημερινό σας μπάνιο.

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα συστατικά. Κάνει καλό για το αδυνάτισμα και το δέρμα και μπορεί να μπει σε πολλά γεύματα, σαλάτες ή ακόμα και καφέ! Και φυσικά είναι ένα πολύ χρήσιμο συστατικό σε σαπούνια και κρέμες. Για ποιο συστατικό μιλάμε; Σίγουρα θα το χρησιμοποιείτε και αν σας αρέσει η περιποίηση, με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να μετατρέψετε το μπάνιο σας σε spa.

Το λάδι καρύδας

Είναι αγαπητό από πολλούς και υπάρχει λόγος. Ενυδατώνει σε βάθος και ακόμα και τα ευαίσθητα δέρματα αντιδρούν πολύ καλά σ’αυτό. Όπως φαίνεται όμως, η υπερβολή στο λάδι καρύδας μπορεί να φέρει και άσχημα αποτελέσματα, όπως έμαθε μία Αυστραλιανή με τον δύσκολο τρόπο.

Η ‘Denshan’ όπως αποκαλείται στο διαδίκτυο ήταν στο κρεβάτι με πυρετό και λοίμωξη στους πνεύμονες όταν σκέφτηκε πως ένα ζεστό μπάνιο θα της έκανε καλό. Ήθελε να είναι καλό και έτσι έριξε μία γενναία δόση λαδιού καρύδας στο νερό.

Όταν όμως πέρασε η ώρα και άδειασε την μπανιέρα, κατάλαβε πως δεν μπορούσε να σηκωθεί. Έτρεμε, ήταν αδύναμη και δεν μπορούσε να βγει γιατί η μπανιέρα γλιστρούσε υπερβολικά.

Μέσα στην απόγνωσή της, πήρε το κινητό της, έβγαλε μία φωτογραφία και την ανέβασε γρήγορα στο διαδίκτυο για να δείξει στον κόσμο τι περνούσε.

Μισή ώρα αργότερα τα παράτησε και έκανε άλλο ένα μπάνιο – αυτή τη φορά με πολύ σαπούνι – και τελικά κατάφερε να ξεπλύνει το λάδι που είχε μείνει στα τοιχώματα. Οπότε να προσέχετε πόσο λάδι καρύδας χρησιμοποιείτε στην μπανιέρα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share