Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Απολύθηκε μετά από 34 χρόνια επειδή είναι πολύ κοντή (Βίντεο)

Ξεκίνησε να εργάζεται ως οδηγός λεωφορείου το 1987

18 Ιανουαρίου 2022 22:59
Απίστευτο: Απολύθηκε μετά από 34 χρόνια επειδή είναι πολύ κοντή (Βίντεο)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τρέισι Σκόουλς από το Μάντσεστερ έχει ύψος 1,52μ. και ξεκίνησε να εργάζεται ως οδηγός λεωφορείου το 1987. Με την ευκαιρία δείτε εδώ τον απίστευτο λόγο, για το οποίο έδειραν οδηγό λεωφορείου.

Όταν όμως η εταιρεία προμηθεύτηκε το καινούριο μοντέλο λεωφορείων για να ανανεώσει τον στόλο της, η γυναίκα οδηγός απολύθηκε έπειτα από 34 χρόνια συνεχούς υπηρεσίας, επειδή ήταν πολύ κοντή για να το οδηγήσει.

Ο συνδυασμός της αλλαγής στη θέση των καθρεφτών και μια προστατευτική κολόνα που μπήκε στα καινούρια λεωφορεία για την ασφάλεια των οδηγών, σήμαιναν ότι η Σκόουλς θα έπρεπε να σκύψει προς τα πίσω για να χρησιμοποιήσει τους καθρέφτες.

Κάτι που, ταυτόχρονα, θα σήμαινε ότι η ύψους 1,52 εκατοστών οδηγός, δεν θα μπορούσε να φτάσει στα πετάλια.

Η ανάρτηση της Τρέισι στο Facebook

«Όταν άρχισα να δουλεύω πριν από 34 χρόνια, μπορούσα να οδηγήσω τα πάντα. Κι έκτοτε αυτό έκανα, αλλά δεν μπορώ να οδηγήσω αυτό το λεωφορείο. Εάν ένα ποδήλατο ή ένας πεζός έρθει στο πλάι του οχήματος… δεν μπορώ να το δω. Μπλοκάρει την όρασή μου κι αυτό δεν είναι ασφαλές» λέει η Σκόουλς στην ανάρτησή της στο Facebook.

«Έχω τρία παιδιά και είμαι χήρα. Κι έχω να πληρώνω υποθήκη για το σπίτι. Δεν μπορώ να αντέξω μείωση μισθού» λέει η γυναίκα μιλώντας στην εφημερίδα The Guardian.

Η υποστήριξη από τους ανθρώπους

Η ιστορία της έγινε viral και χιλιάδες άνθρωποι έσπευσαν να πάρουν το μέρος της μαζεύοντας υπογραφές, ώστε η γυναίκα να πάρει πίσω τη δουλειά της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η εταιρεία συγκοινωνιών προσφέρθηκε να δώσει μια νέα θέση στη γυναίκα, αλλά κάτι τέτοιο θα σήμαινε ότι οι ώρες εργασίας και ο μισθός της Σκόουλς θα μειωνόταν σημαντικά, αφήνοντάς τη γυναίκα σε μεγάλη οικονομική ανασφάλεια.

Αντ’ αυτού η οδηγός ζητά από τον εργοδότη της την τοποθέτησή της σε άλλο τύπο λεωφορείο, που εξυπηρετεί άλλες διαδρομές στην περιοχή, με τον ίδιο αριθμό ωρών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Τρέισι Σκόουλς ήταν μία από τις πρώτες γυναίκες οδηγούς λεωφορείων στο Μάντσεστερ.

Δείτε το βίντεο

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share