Τρίτη, 24 Μαΐου 2022

47χρονος πήγε στο ΑΤΜ και βρήκε ξεχασμένα λεφτά - Αυτό που έγινε στην συνέχεια όμως...

Το παιχνίδι της μοίρας...

18 Ιανουαρίου 2022 14:44
47χρονος πήγε στο ΑΤΜ και βρήκε ξεχασμένα λεφτά - Αυτό που έγινε στην συνέχεια όμως...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

47χρονος άνδρας πήγε να σηκώσει λεφτά από το ΑΤΜ, όταν είδε ότι ο προηγούμενος είχε ξεχάσει τα δικά του. Αυτό που έγινε στην συνέχεια όμως θα σας σοκάρει ακόμα περισσότερο.

Ο οικοδόμος και πατέρας δύο παιδιών Κόλλιν Μπάνκς πήγε να πάρει χρήματα από ΑΤΜ της Σκωτίας όταν είδε ότι ο προηγούμενος είχε ξεχάσει να παραλάβει τα χρήματά του. Ο 47χρονος άντρας τα παρέδωσε στους υπαλλήλους του καταστήματος. Έτσι ενώ άλλοι προσπαθούν να σε εξαπατήσουν παγιδεύοντας τα ΑΤΜ, κάποιοι άλλοι φέρονται σαν τον άνδρα αυτόν και η μοίρα τους ανταμείβει.

47χρονος πήγε στο ΑΤΜ και βρήκε ξεχασμένα λεφτά - Αυτό που έγινε στην συνέχεια όμως...

Μετά από λίγες ώρες κέρδισε το στοίχημα βγάζοντας με 1,5 λίρα 49,077 λίρες! «Λένε πως η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική και για μένα ήταν στα σίγουρα», είπε ο Μπάνκς. Επίσης, σοκάρει η ιστορία ενός 40χρονου αλλαδαπού, όπου πήγε να κατεβάσει 300 ευρώ από το ΑΤΜ και λίγα λεπτά μετά ήταν νεκρός!

«Έχω μεγάλη οικογένεια και τώρα μπορώ να διασφαλίσω το γεγονός ότι όλοι μας θα έχουμε καλά Χριστούγεννα, τα καλύτερα που είχαμε ποτέ ως οικογένεια», συμπλήρωσε.

Όσο για τις 30 λίρες, επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Όπως είπε ο Μπάνκς, επέστρεψε στο σουπερμάρκετ βρήκε την υπάλληλο που είχε δώσει τα λεφτά και εκείνη τον διαβεβαίωσε πως ο πελάτης γύρισε και τα πήρε. «Υποθέτω πως σε μια καλή πράξη αξίζει μια δεύτερη», είπε ο 47χρονος.

Πήγαν να σηκώσουν χρήματα από το ΑΤΜ – Τότε κατάλαβαν ότι η τράπεζα τους…

Οι άνθρωποι στο παρακάτω βίντεο πήγαν να σηκώσουν χρήματα από το ΑΤΜ, χωρίς να περιμένουν να συμβεί κάτι περίεργο και χωρίς να γνωρίζουν τι τους επιφύλασσε η τράπεζα.

Το ίδιο σοκ έπαθε και ένας άνδρας όταν πήγες να σηκώσει λεφτά και βρήκε μέσα ένα αστρονομικό ποσό. Βέβαια δεν έκανε κάτι τέτοιο μια τράπεζα, αλλά μια άλλη πιο απλή κίνηση. Μια καναδική τράπεζα θέλησε να ευχαριστήσει τους φετινούς της πελάτες, με έναν μοναδικό τρόπο που θα τους έμενε αξέχαστος! Πραγματικά, ξεπέρασαν τους εαυτούς τους!

Όχι μόνο πρόσφεραν δωρεάν καφέ στους πελάτες τους, αλλά επίσης μετέτρεψαν τα ATM σε αυτό που οι ίδιοι αποκαλούν «αυτόματη ευχαριστήρια μηχανή», εκπλήσσοντας ευχάριστα κάποιους πελάτες που είχαν διαλέξει από πριν, με προσωπικά δώρα για τον καθένα τους!

Δείτε με την ευκαιρία: Έκτακτη ανακοίνωση της Αστυνομίας για τα ΑΤΜ - Δυστυχώς...

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share