Κυριακή, 29 Μαΐου 2022

Χαμός σε γάμο: Πατέρας αρπάζει και φιλάει την νύφη του μπροστά στο γιό του - Άναυδος ο γαμπρός... (Video)

Σοκαριστικό περιστατικό

17 Ιανουαρίου 2022 08:46
Χαμός σε γάμο: Πατέρας αρπάζει και φιλάει την νύφη του μπροστά στο γιό του - Άναυδος ο γαμπρός... (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός στο γάμο: Αυτή είναι η σοκαριστική στιγμή όταν ένας μεθυσμένος πατέρας φίλησε με το ζόρι την νύφη του μπροστά στον γιο του και σε δεκάδες καλεσμένους στην γαμήλια δεξίωσή τους στην Κίνα.

Το βίντεο δείχνει τον άντρα να περπατάει με την νύφη μπροστά σε όλους, να την αρπάζει από την πλάτη και να την φιλάει στα χείλη. Επίσης, στην Πορτογαλία ένας γαμπρός αποφάσισε να διακόψει τον ίδιο του τον γάμο και να παραδεχτεί μπροστά στη νύφη την αγάπη του για μία άλλη γυναίκα.

Η οικογένεια έβγαλε μία ανακοίνωση τρεις μέρες μετά το περιστατικό, στην οποία ο πατέρας εξέφραζε την λύπη του για την ανάρμοστη αυτή συμπεριφορά.

Δεκάδες καλεσμένοι και ο γαμπρός σοκαρίστηκαν με την πράξη του πατέρα. Αργότερα κυκλοφόρησαν φήμες που έλεγαν πως ο γιος είχε χτυπήσει άγρια τον πατέρα του και πως εκείνος προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Ένας συγγενής του γαμπρού όμως διέψευσε πως έγινε κάτι τέτοιο. Η οικογένεια του ζευγαριού ζήτησε από τους χρήστες του διαδικτύου να σταματήσουν να διαδίδουν φήμες.

Η φωτογραφία του γαμπρού από τον γάμου του που έκανε όλους να σαστίσουν με τη νύφη - Σοκαριστική ιστορία

Η φωτογραφία του γαμπρού που θα δείτε παρακάτω από τον γάμο του έκανε όλους να σαστίσουν παρατηρώντας τη νύφη. Διαβάστε παρακάτω την συγκλονιστική ιστορία του ζευγαριού.

Κάποιες γυναίκες λένε ότι αρνούνται να βγουν ραντεβού με έναν άντρα πιο κοντό από αυτές, αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για την Mindie Kniss, καθώς ο σύζυγός της έχει ύψος 81 εκατοστά. Επίσης, μια πανέμορφη νύφη, έκανε κάτι τόσο ξεχωριστό στο γαμπρό, που προκάλεσε τα δάκρυα χιλιάδων ανθρώπων που παρακολούθησαν το βίντεο του γάμου τους.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινού φίλου το 2009 και παντρεύτηκε το 2012, όταν η Mindie μετακόμισε στο Σικάγο για να είναι πιο κοντά στον Sean.

«Είναι ευτυχία να είμαι παντρεμένος με αυτή τη γυναίκα. Δεν περνάει μέρα που να μην της πω πόσο την αγαπώ,» δηλώνει ο Sean.

Ο κόσμος πιστεύει ότι είναι γλυκιά που με αγαπάει, αλλά κάνουν λάθος. Εγώ είμαι ο άγιος σε αυτόν τον γάμο. Εγώ την φροντίζω», προσθέτει ο Sean.

Η φωτογραφία του γαμπρού από τον γάμου του που έκανε όλους να σαστίσουν με τη νύφη:

Φωτογραφία του γαμπρού από τον γάμο του με τη νύφη

Παρά την ευτυχία τους, το ζευγάρι έχει γίνει στόχος πειραγμάτων μέσω του διαδικτύου, λέγοντας ότι ο Sean δεν θα μπορούσε ποτέ να ικανοποιήσει την Mindie και ότι εκείνη είναι μαζί του μόνο για τα χρήματα του.

Η 36χρονη Mindie αναφέρει: «Απλά επειδή έχει ειδικές ανάγκες δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε καταπληκτική ερωτική ζωή. Δεν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, αλλά ο Sean είναι από τους πιο ερωτικούς ανθρώπους που γνωρίζω. Είναι υποτιμητικό να λένε ότι ο άντρας μου δεν μπορεί να με ικανοποιήσει και δεν τους αφορά.»

«Είμαι το πιο ερωτικό άτομο που γνωρίζω,» την επιβεβαιώνει ο σύζυγός της. «Η ερωτική επαφή είναι πιθανόν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου.»

Ο Sean γεννήθηκε με ατελή οστεογένεση ή οστεοψαθύρωση, που είναι μια γενετική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από οστά που σπάζουν εύκολα, συχνά από ελάχιστη ή καμία προφανή αιτία.

Σε ηλικία 35 ετών έχει ύψος 81 εκατοστά και έχει κοντύτερα πόδια εξαιτίας της πάθησής του, που επηρεάζει την ανάπτυξη των οστών. Μέχρι ο Sean να ηλικιωθεί, είχε 200 κατάγματα στα πόδια, χέρια, λαιμό, μύτη και άλλα σημεία.

«Δε μπορώ να πάω ανέμελα σε ένα κατάστημα μόνος μου. Πρέπει να προσέχω το περιβάλλον μου επειδή ένα μικρό χτύπημα μπορεί να αποβεί μοιραίο για μένα. Νομίζω ότι ο κόσμος νιώθει άβολα με την ιδέα ότι όσοι έχουν ειδικές ανάγκες έχουν και αυτοί ερωτικές επιθυμίες και φαντασιώσεις και τους αρέσει η ανθρώπινη επαφή,» δηλώνει ο Sean.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share