Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022

Σάλος με νύφη: Λίγο πριν το γάμο προσπάθησε να... Προκλητικό βίντεο στο Tik Tok

Χαμός!

16 Ιανουαρίου 2022 09:51
Σάλος με νύφη: Λίγο πριν το γάμο προσπάθησε να... Προκλητικό βίντεο στο Tik Tok
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έναν απίθανο τρόπο ώστε να μην υπάρξει κανένα εμπόδιο στο γάμο της, σκέφτηκε μία μέλλουσα νύφη στην Αυστραλία. Η γυναίκα ανέβασε ένα βίντεο στο Tik Tok, όπου βρισκόταν σε ένα κλαμπ και αγκάλιαζε άλλα άτομα ή έπινε από το ποτό τους, προκειμένου να κολλήσει κορωνοϊό και να νοσήσει πριν τον γάμο της. Ενώ σε ένα άλλο πείεργο γεγονός, μία νύφη έλαμπε από ομορφιά την πρώτη νύχτα του γάμου, όταν όμως ο γαμπρός είδε αυτό λιποθύμησε!

Το βίντεο που έγινε viral στο Tik Tok

Ένα βίντεο που περιγράφει λεπτομερώς το «προληπτικό μέτρο» για τον γάμο της είχε, μέχρι να γίνει private, πάνω από 121.000 προβολές στο TikTok.

«Ο γάμος σας είναι σε 6 εβδομάδες και ακόμα δεν κολλήσατε covid», γράφει η λεζάντα στο κλιπ, το οποίο δημοσιεύτηκε την Κυριακή (09/01) από τον χρήστη @maddysmart31.

Το βίντεο διάρκειας 15 δευτερολέπτων, με τίτλο «Catch COVID not feelings», δείχνει άντρες και γυναίκες σε πλήρη συνωστισμό σε κλαμπ με την μέλλουσα νύφη να πρωταγωνιστεί, να αγκαλιάζει ακόμα και αγνώστους ενώ ανταλλάσσει ποτά, πίνοντας από ποτήρια άλλων.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε ακριβώς πριν η Βικτώρια, η πολιτεία της Μελβούρνης, ανακοινώσει ότι από τις 12 Ιανουαρίου, θα κλείνουν όλες οι πίστες σε εσωτερικούς χώρους για όλους, εκτός από τα πάρτι γάμου, για να αναχαιτιστεί η άνοδος της μετάλλαξης Όμικρον.

Ωστόσο, πολλοί σχολιαστές του Tik Tok επαίνεσαν τον ανορθόδοξο διαχωρισμό της στρατηγικής εμβολιασμού της μελλοντικής συζύγου. Πολλοί χρήστες του δημοφιλούς social media κατακεραύνωσαν τη γυναίκα λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι αν είσαι εργαζόμενος στον τομέα της υγείας λογικά θα νιώθεις αποκαρδιωμένος από αυτές τις εικόνες.

Πράγματι, οι ειδικοί στις μολυσματικές ασθένειες έχουν προειδοποιήσει το κοινό να απέχει από την πρακτική της σκόπιμης προσπάθειας να προσβληθεί από τη νόσο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share