Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

3 + 1 συγκλονιστικές προφητείες για το 2022 από την Μπάμπα Βάνγκα

Τρομακτικές...

11 Ιανουαρίου 2022 12:45
3 + 1 συγκλονιστικές προφητείες για το 2022 από την Μπάμπα Βάνγκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η τυφλή "Πυθία" που πιστεύεται ότι είχε προβλέψει την 11η Σεπτεμβρίου, φέρεται να προφήτεψε έναν νέο θανατηφόρο ιό και μια εισβολή εξωγήινων για το 2022. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ την προφητεία Γέροντα του Αγίου Όρους, για το ποιος θα σώσει την Ελλάδα.

Η Μπάμπα Βάνγκα, πέθανε πριν από 25 χρόνια, αλλά πιστεύεται ότι είχε μια απίστευτη ικανότητα να προβλέπει γεγονότα στο μέλλον.

Το μέντιουμ μεγάλωσε σε ένα αγρόκτημα στη σημερινή Μακεδονία και τυφλώθηκε αφού την ρούφηξε ανεμοστρόβιλος.

Αυτό είναι που της έδωσε «δεύτερη όραση», σύμφωνα με όσους παρακολουθούν και ερμηνεύουν τις προβλέψεις της.

Υποστηρίζεται ότι προέβλεψε την πανδημία Covid-19, την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και την καταστροφή του Τσερνομπίλ.

Αλλά για άλλους, πολλές από τις ιογενείς προβλέψεις της αποδίδονται εσφαλμένες και φαίνεται να είναι αβάσιμες.

Παρόλα αυτά, ωστόσο - κάθε χρόνο οι άνθρωποι συρρέουν για να δουν τι έχει να «πει η Μπάμπα», με τις αναζητήσεις στο Google να αυξάνονται κάθε Δεκέμβριο και Ιανουάριο.

Και μέχρι στιγμής πολλές από τις «προβλέψεις» της για το 2021 δεν έχουν περάσει, όπως η προφητεία για την απόπειρα δολοφονίας του Βλαντιμίρ Πούτιν και του Ντόναλντ Τραμπ.

Αλλά πριν από το θάνατό της σε ηλικία 75 ετών το 1996, η Βούλγαρη μυστικίστρια υποστηρίζεται ότι είχε μια σειρά από προβλέψεις που μπορούν να εφαρμοστούν μέχρι το 2022.

Εισβολή Εξωγήινων

Η Βάνγκα πίστευε ότι η ανθρωπότητα θα κάνει την πρώτη της επαφή με εξωγήινες μορφές ζωής που θα φτάσουν σε αστεροειδείς.

Αλλά οι εξωγήινοι δεν θα έρθουν με την ησυχία τους.

Γιατί τα «εξωγήινα πλοία θα επιτεθούν στη Γη και θα βομβαρδίσουν πόλεις και θα αιχμαλωτίσουν ανθρώπους».

Τραβηγμένο μπορεί να σκεφτείτε.

Ωστόσο, να θυμάστε ότι φέτος έχουμε δει ότι τα UFO συζητούνται σοβαρά στην Ουάσιγκτον.

Το Κογκρέσο των ΗΠΑ ενέκρινε ακόμη και ένα νομοσχέδιο ορόσημο για τη δημιουργία ενός νέου γραφείου έρευνας πεδίου για να διερευνήσει τις συναντήσεις με «εξωγήινους».

Και έχει επίσης προταθεί ότι το διαστημικό παράξενο Oumuamua που πέταξε δίπλα από τη Γη το 2018 θα μπορούσε να είναι ένα κομμάτι εξωγήινων διαστημικών σκουπιδιών και όχι απλώς ένας απλός αστεροειδής.

Ιός Σιβηρίας

Λόγω της παγκόσμιας αύξησης της θερμοκρασίας, η Βάνγκα, φέρεται να είπε ότι οι παγετώνες στη Ρωσία θα λιώσουν και ένας ιός που ήταν αδρανής μέσα θα εμφανιστεί.

Αυτό στη συνέχεια θα εξαπλωθεί και θα γίνει πανδημία, σκοτώνοντας εκατομμύρια.

Αυτό που ισχύει είναι ότι οι παγετώνες αιώνων λιώνουν γρήγορα λόγω της κλιματικής αλλαγής.

Μάλιστα, τον Αύγουστο, 28 νέοι ιοί που πιστεύεται ότι είναι 15.000 ετών ανακαλύφθηκαν να επιβιώνουν μέσα σε παγετώνες.

Οι ιοί, οι οποίοι είναι διαφορετικοί από αυτούς που είναι γνωστοί στην επιστήμη, βρέθηκαν σε δείγματα πάγου που τρυπήθηκαν από την παγοκάλυψη Guliya στο Θιβετιανό Οροπέδιο, στη δυτική Κίνα.

Έλλειψη πόσιμου νερού

Ο κόσμος, σύμφωνα με την Μπάρμπα, θα υποφέρει από έλλειψη πόσιμου νερού. Το καθαρό νερό θα γίνει τότε ένας ιδιαίτερα περιζήτητος και ακριβός πόρος.

Και πάλι, αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε ανθρώπους σε ορισμένα μέρη του κόσμου.

Οι επιστήμονες τον Αύγουστο προειδοποίησαν ότι αντιμετωπίζουμε μια διαφαινόμενη κρίση.

Οι παγκόσμιες συγκρούσεις, ο υπερπληθυσμός και η κλιματική αλλαγή, είναι μερικοί μόνο από τους παράγοντες που καταστρέφουν την παροχή νερού σε πολλές περιοχές σε όλο τον κόσμο.

Ήδη δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι - ή περίπου το ένα τέταρτο του ανθρώπινου πληθυσμού - δεν έχουν πρόσβαση σε ασφαλές πόσιμο νερό.

Σοβαρός Λιμός

Το 2022, θα υπάρξει σοβαρός λιμός λόγω της κλιματικής αλλαγής - σύμφωνα με τους οπαδούς της Βάνγκα.

Μια εισβολή ακρίδων από την Αφρική, φέρεται να είπε, θα μαυρίσει τις καλλιέργειες δημητριακών και θα οδηγήσει σε λιμοκτονία του πληθυσμού.

Πόλεμος θα ξεσπάσει και για το φαγητό. Οι άνθρωποι, προειδοποίησε, θα καταλήξουν «τρώγοντας σκαθάρια, φύλλα ή λάσπη».

Το Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών (WFP) έχει προειδοποιήσει ότι ο αριθμός των ανθρώπων που βρίσκονται στα όρια του λιμού (IPC4/Emergency ή χειρότερο) σε 43 χώρες έχει αυξηθεί σε 45 εκατομμύρια, καθώς η οξεία πείνα αυξάνεται σε όλο τον κόσμο.

Ο αριθμός αυτός έχει αυξηθεί από 42 εκατομμύρια νωρίτερα το έτος και 27 εκατομμύρια το 2019.

Ο εκτελεστικός διευθυντής του WFP, David Beasley, δήλωσε: «Δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι κοιτάζουν επίμονα σε μια άβυσσο. Έχουμε σύγκρουση, κλιματική αλλαγή και COVID-19 που αυξάνουν τον αριθμό των ανθρώπων που πεινούν έντονα και τα τελευταία δεδομένα δείχνουν ότι τώρα περισσότεροι από 45 εκατομμύρια άνθρωποι βαδίζουν προς τα όρια της πείνας».

Πηγή: thesun.co.uk

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share