Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το αλεξίπτωτο του Πόντιου... Το ανέκδοτο της ημέρας (11/1)

Τρελό γέλιο

11 Ιανουαρίου 2022 07:22
Το αλεξίπτωτο του Πόντιου... Το ανέκδοτο της ημέρας (11/1)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το αλεξίπτωτο του Πόντιου... Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (11/1) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και το χθεσινό.

Πάμε να το δούμε το ανέκδοτο αναλυτικά παρακάτω:

Ήταν μια φόρα μέσα σε ένα αεροπλάνο ένας Ιταλός, ένας Γερμανός και ένας Πόντιος. Ξαφνικά στο αεροπλάνο χαλάνε όλοι οι κινητήρες και αρχίζει να χάνει ύψος.

Υπήρχαν όμως μόνο 2 αλεξίπτωτα και κάποιος έπρεπε να αποχαιρετήσει τον μάταιο τούτο κόσμο. Βάζουν λοιπόν γρήγορα σε κληρωτίδα τα τρία ονόματά τους για να δουν ποιοι θα είναι οι τυχεροί και ποιος ο άτυχος. Ο πρώτος κλήρος πέφτει στον Πόντιο ο οποίος πανευτυχής βουτάει το ένα αλεξίπτωτο, τους αποχαιρετά και πέφτει στο κενό.

Κοιτάει ο Ιταλός τον Γερμανό και του λέει:

- Και τώρα πρέπει να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος.

Και ο Γερμανός του απαντά:

Ανέκδοτο με Πόντιο

  • Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε κλήρωση για τα αλεξίπτωτα. Πάρε εσύ το ένα, να πάρω εγώ το άλλο, γιατί ο Πόντιος, πήδηξε με το σακ-βουαγιάζ!

Bonus ανέκδοτο: Ο Πόντιος και το προφυλακτικό

Όταν ο Γιωρίκας με την Σουμέλα ήταν παντρεμένοι είχαν ήδη δώδεκα παιδιά. Έτσι η Σουμέλα κάθε βράδυ απέφευγε τον Γιωρίκα, για να μην ξαναμείνει έγκυος. Ο Γιωρίκας λοιπόν, έκανε παράπονα στον φίλο του Κωστίκα. Αυτός λοιπόν του είπε:

– Ξέρεις Γιωρίκα τι είναι το προφυλακτικό;

– Όχι, του απάντησε αυτός.

– Το προφυλακτικό Γιωρίκα, είναι ένα πλαστικό πράγμα που το βάζεις στο όργανο σου και το κάνεις ελεύθερα, χωρίς να μένει έγκυος η Σoυμέλα.

Το ίδιο βράδυ, καθώς η Σoυμέλα κοίμιζε και το δωδέκατο παιδί τους, ο Γιωρίκας είχε ξαπλώσει γυμνός στο κρεβάτι τους και είχε φορέσει το προφυλακτικό. Οπότε μπαίνει μέσα η Σουμέλα, τον βλέπει έτσι και του λέει:

– Kαλά ρε συ Γιωρίκα ζαντός είσαι; Εδώ δεν έχουμε να πάρουμε γάλα για τα μωρά και συ στο λιλί σου πιτζάμα αγόρασες;

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share