Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βίντεο που κόβει την ανάσα - Γλίτωσε στο παρατσακ από το να τον πατήσει τρένο

Σοκ!

10 Ιανουαρίου 2022 14:43
Βίντεο που κόβει την ανάσα - Γλίτωσε στο παρατσακ από το να τον πατήσει τρένο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αστυνομικοί τραβούν τον τραυματισμένο πιλότο έξω από το μονοκινητήριο που είχε πέσει πάνω στις γραμμές, ενώ ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά, περνά το τρένο.

Άγιο, αλλά και φύλακες – αγγέλους αστυνομικούς είχε ένας πιλότος, ο οποίος βρέθηκε παγιδευμένος στο μονοκινητήριο αεροσκάφος του, πάνω σε γραμμές τρένου στο Λος Άντζελες.

Και πώς όχι όταν γλίτωσε και από την πτώση, αλλά και από το διερχόμενο τρένο, ενώ είχε εγκλωβιστεί στο πιλοτήριο.

Τη ζωή του οφείλει πάντως στην έγκαιρη επέμβαση των εκπροσώπων του νόμου, οι οποίοι κατάφεραν να τον βγάλουν από το πιλοτήριο, δευτερόλεπτα πριν διερχόμενο τρένο κάνει σμπαράλια το μικρό Τσέσνα.

Δραματικό μάλιστα βίντεο από τη διάσωση, που κόβει την ανάσα, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία του Λος Άντζελες.

Σε αυτό απαθανατίζονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες των αστυνομικών να σώσουν τον πιλότο, οι οποίες στέφθηκαν τελικά με επιτυχία, αφού ενώ τα συντρίμμια του αεροσκάφους εκτοξεύονται στον αέρα από τον συρμό που περνά με ταχύτητα, εκείνοι βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής.

Σημειώνεται ότι ο πιλότος έκανε αναγκαστική προσγείωση μετά από μία αποτυχημένη απογείωση, ωστόσο κατέληξε πάνω σε γραμμές, σε πολυσύχναστη διασταύρωση στη γειτονιά Pacoima.

«Ένα κομμάτι από τα συντρίμμια παραλίγο να με χτυπήσει» εκμυστηρεύτηκε ο Λουίς Χιμένες, ένας 21χρονος μουσικοσυνθέτης που ήταν αυτόπτης μάρτυρας της διάσωσης.

Την ίδια ώρα, ο πιλότος οδηγήθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο, χωρίς πάντως να απειλείται η ζωή του καθώς φέρει κάποιες εκδορές και μώλωπες, ενώ κανείς από τους επιβάτες του τρένου δεν τραυματίστηκε.

Από την πλευρά τους, τα κεντρικά του LADP εξύμνησαν τους αστυνομικούς για τον «ηρωισμό» και την «ταχεία δράση» τους που «έσωσαν τη ζωή» του πιλότου.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share