Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ήρωας: Αδέσποτο σκυλί σώζει γυναίκα που παραλίγο να πεθάνει σε τροχαίο (Βίντεο)

Συγκινητική ιστορία!

8 Ιανουαρίου 2022 15:38
Ήρωας: Αδέσποτο σκυλί σώζει γυναίκα που παραλίγο να πεθάνει σε τροχαίο (Βίντεο)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η 36χρονη Shannon Lorio θα μπορούσε να είχε πεθάνει εκείνη την ημέρα που ενεπλάκη σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, αν δεν παρέμβαινε ένας αδέσποτος σκύλος που βρισκόταν κοντά στο περιστατικό. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ για τον αδέσποτο σκύλο που άλλαξε τη ζωή ενός ζευγαριού.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Η Shannon, οδηγούσε μόνη της σε ένα δρόμο στη Γεωργία, ένα νότιο κράτος στις Ηνωμένες Πολιτείες, όταν κατά κάποιο τρόπο συγχέεται και παίρνει μια στροφή που την οδηγεί μέσα σε μια τάφρο, στη μέση ενός απολύτως ερημωμένου και ακατοίκητου δρόμου.

Το ατύχημα την άφησε σχεδόν αναίσθητη, με σοβαρούς τραυματισμούς που δεν της επέτρεπαν να κινηθεί.

Ωστόσο, ως από μηχανή θεός, εμφανίστηκε ένας τεράστιος σκύλος πλησίασε και συνειδητοποίησε, με κάποιο τρόπο, ότι χρειαζόταν απεγνωσμένα βοήθεια. Το ζώο έτρεξε αμέσως αναζητώντας κάποιον που θα μπορούσε να βοηθήσει τη γυναίκα.

Η Shannon έχασε τις αισθήσεις της, αλλά πριν λέει ότι θυμάται το σκυλί να γλείφει το πρόσωπό της, προσπαθώντας απεγνωσμένα να την ξυπνήσει και να την βγάλει από το αυτοκίνητο. Ήταν εξαιτίας αυτού του γενναίου τετράποδου ήρωα που η Shannon κατάλαβε τι συνέβαινε πραγματικά.

Δυστυχώς, ήταν πολύ εύθραυστη και εξασθενημένη για να κάνει κάτι, αλλά αυτό δεν εμπόδισε το σκύλο να τη σώσει. Ήταν απολύτως αποφασισμένος να βρει βοήθεια.

Της έσωσε τη ζωή

Αν και δεν είχε πετύχει να βρει κάποιον κοντά, το ζώο την έβγαλε έξω από το αυτοκίνητο, έτσι ώστε όποιος αν περνούσε δίπλα της να τη έβλεπε.

“Ποτέ δεν τον είδα. Αλλά ήρθε σε μένα και ευχαριστώ τον Θεό για αυτό που έκανε για μένα “, λέει η Shannon.

Κάποιος που περνούσε αυτό το τμήμα της εθνικής οδού είδε τελικά την Shannon και το αυτοκίνητο και την πήγε σε ένα τοπικό νοσοκομείο. Εβδομάδες αργότερα, ανέκαμψε εντελώς από το μοιραίο ατύχημα.

Όσο για το κουτάβι, έλαβε το βραβείο ήρωα από την κρατική κυβέρνηση της Γεωργίας, η οποία θα τον τιμήσει περισσότερο από ότι άξιζε για τις ενέργειές του.

Η Shannon δεν θα αφήσει ποτέ τον σωτήρα της να ζει στο δρόμο και κινητοποιήθηκε για να βρει μια οικογένεια για να τον υιοθετήσει. ήθελε να το κάνει μόνη της, αλλά δεν είχε χώρο στο σπίτι, αφού είχε να φροντίζει έξι ενήλικα σκυλιά.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share