Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κορίτσια! Αυτό είναι το απόλυτο τρικ για να μην σας πονά το αυτί από τη μάσκα

Διώξτε τον ενοχλητικό πόνο με...στυλ

7 Ιανουαρίου 2022 15:34
Κορίτσια! Αυτό είναι το απόλυτο τρικ για να μην σας πονά το αυτί από τη μάσκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μάσκα επανήλθε ως αξεσουάρ στις εμφανίσεις μας και μαζί με αυτή και o πόνος πίσω από το αυτί.

Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί και να τηρούμε τα απαραίτητα μέτρα για εμάς και τους άλλους. Κι αν στο χώρο εργασίας σου είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας ή απλά οφείλεις να τη φοράς για αρκετές ώρες μέσα στην ημέρα, προκειμένου να διεκπεραιώσεις τις δουλειές σου σε μέρη με αρκετό κόσμο, ένα από τα προβλήματα που σίγουρα καλείσαι να αντιμετωπίσεις είναι ο πόνος που δημιουργείται πίσω από τα αυτιά, φορώντας την.

Μάλιστα, μπορεί να έχεις δει φωτογραφίες που κυκλοφορούσαν στα social media με τα πρόσωπα των γιατρών και νοσοκόμων να είναι γεμάτα σημάδια. Το θέμα είναι πως και σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι για πράγματα που λύνονται.

Σκρολάροντας σε ένα από τους αγαπημένους μας λογαριασμούς στο Instagram για #hairinspo, το λογαριασμό της Olivia Smalley, πέσαμε πάνω στο παρακάτω πανέξυπνο κόλπο της για μάσκες. Τι δουλειά έχει ένα trick για μάσκες σε ένα λογαριασμό με μαλλιά θα αναρωτιέσαι και δικαίως. Πάτα play στο video και σου εξηγώ αναλυτικά παρακάτω.

Στην πραγματικότητα, το μόνο που χρειάζεσαι ένα μεγάλο clip για τα μαλλιά. Η διαδικασία απλή: Φόρεσε τη μάσκα και πέρασε το λαστιχάκι για να τη στερεώσεις όχι στο αυτί σου αλλά στο clip. Στερέωσε στο τέλος, όπως θα έκανες συνήθως. Είσαι έτοιμη!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share