Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αλουμινόχαρτο: Ποια είναι η καλύτερη πλευρά για να τυλίγετε το φαγητό

Απίστευτο!

7 Ιανουαρίου 2022 13:21
Αλουμινόχαρτο: Ποια είναι η καλύτερη πλευρά για να τυλίγετε το φαγητό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί το αλουμινόχαρτο έχει δύο πλευρές; Γιατί η μία του πλευρά είναι πιο γυαλιστερή και η άλλη ματ; Εμείς σας έχουμε την απάντηση.

Σύμφωνα με τις κατασκευάστριες εταιρίες αλουμινόχαρτου, οι διαφορετικές υφές των δύο πλευρών του οφείλονται στην τελική διαδικασία συμπίεσης του αλουμινόχαρτου καθώς αυτό παράγεται σε μορφή ρολού. Όταν τα δύο στρώματα του φύλλου περνούν ταυτόχρονα από το συμπιεστήριο, η εξωτερική πλευρά -που έρχεται σε επαφή με τον βαρύτερο κύλινδρο- βγαίνει πιο γυαλιστερή. Αντίθετα, η εσωτερική πλευρά παραμένει θαμπή. Αυτός και μόνο αυτός είναι ο λόγος που το αλουμινόχαρτο έχει δύο διαφορετικές υφές.

Δείτε επίσης: Ψήνετε ντομάτα μαζί με φέτα μέσα σε αλουμινόχαρτο; Σταματήστε το αμέσως!

αλουμινόχαρτο πλευρά

Ποια από τις 2 πλευρές είναι καλύτερη για να τυλίγετε τα τρόφιμα;

Σύμφωνα με τη Sanitas η καλύτερη μεριά για να τυλίγετε τα τρόφιμά σας είναι η γυαλιστερή.

Βάζει αλουμινόχαρτο στο φούρνο και τοποθετεί τα αυγά από πάνω - Το αποτέλεσμα; Εκπληκτικό

Μπορείτε να βάλετε αλουμινόχαρτο στο φούρνο και να τοποθετήσετε από πάνω αυγά με το αποτέλεσμα να σας συγκλονίζει. Η φαντασία μερικών ανθρώπων μπορεί να πάει τη μαγειρική σε άλλο επίπεδο!

Αυτό είναι ένα από τα 14 πανεύκολα και γρήγορα tips που θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω, και θα σας βοηθήσουν να μαγειρεύετε λαχταριστά φαγητά με αυγά σε χρόνο ρεκόρ. Εκτός όμως, από τα μυστικά μαγειρικής, δείτε εδώ το απόλυτο κόλπο για να καταψύξετε τα αυγά.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share