Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πανικός σε γάμο - Η νύφη μέθυσε και αποκάλυψε... Χαμός με τη σ@ξου@λική συμπεριφορά του γαμπρού

Σάλος!

3 Ιανουαρίου 2022 14:12
Πανικός σε γάμο - Η νύφη μέθυσε και αποκάλυψε... Χαμός με τη σ@ξου@λική συμπεριφορά του γαμπρού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάλο στην τοπική κοινωνία έχουν προκαλέσει, τα όσα διαδραματίστηκαν σε γάμο, στην Άρτα. Η νύφη τα ήπιε λίγο παραπάνω και προέβη σε άκρως γαργαλιστικές αποκαλύψεις για την σ@ξου@λική συμπεριφορά του γαμπρού.

Φαίνεται πως η σ@ξο@αλική συμπεριφορά του γαμπρού, είχε προκαλέσει κάποιες εύλογες ανησυχίες στην μέλλουσα σύζυγό του, η οποία όμως διάλεξε το πιο ακατάλληλο βράδυ για να μοιραστεί τις ανησυχίες της με τους φίλους του γαμπρού. Επίσης, ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα σε εκκλησία της περιοχής της Λάρισας, όπου ιερέας προέβη σε... αντίποινα στη νύφη για το – ομολογουμένως υπερβολικο – «στήσιμο» της νύφης στο γαμπρό.

Πανικός σε γάμο - Η νύφη μέθυσε και αποκάλυψε... Χαμός με τη σ@ξου@λική συμπεριφορά του γαμπρού

Ρώτησε αρκετούς από αυτούς αν θεωρούσαν φυσιολογικές ορισμένες τακτικές του συζύγου της στο κρεβάτι. Τα όσα άκουσαν οι προσκεκλημένοι ωστόσο ήταν τόσο γαργαλιστικά που άρχισαν γρήγορα να μεταδίδονται από στόμα σε στόμα.

Το αποτέλεσμα ήταν τελικά, η προβληματική και παράξενη ερωτική ζωή του ζευγαριού να συζητιέται σε όλα τα τραπέζια.

Παμπόνηρη νύφη: Τι έκανε στο «η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» - Η αντίδραση του γαμπρού (Video)

Παμπόνηρη ήταν η αντίδραση της νύφης στα λόγια του παπά, “η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα”. Αντί να πατήσει το πόδι του γαμπρού κατά τη διάρκεια του γάμου, όπως θέλει το έθιμο, σκύβει και του φιλάει το χέρι, ξεσηκώνοντας κύμα σχολίων. Ενώ, σε έναν άλλον γάμο μια τέτοια νύφη σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί στη ζωή σας.

Δείτε το βίντεο:

Γαμπρός διέκοψε τον γάμο και παραδέχτηκε την αγάπη του για μία άλλη - Η αντίδραση της νύφης... (Video)

Ένας γαμπρός διέκοψε τον γάμο και παραδέχτηκε την αγάπη του για μία άλλη γυναίκα με την αντίδραση της νύφης να σας σοκάρει. Αυτός ο γαμπρός μοιράστηκε τα συναισθήματά του και συγκίνησε πολύ κόσμο αν και δεν ήταν για την γυναίκα που παντρευόταν. Εκτός από την δέσμευσή του στην γυναίκα του, δεσμευόταν και προς την κόρη της, η οποία είναι μόλις 8 χρονών.

Αφού αντάλλαξε όρκους με την γυναίκα του, κοίταξε προς το μέρος της και της ζήτησε να πλησιάσει. Άρχισε να λέει όλα εκείνα που πίστευε πως θα έπρεπε να κάνει σαν πατέρας της. Επίσης, ένας γαμπρός λέει στη νύφη «πλέον είμαστε μια τριμελής οικογένεια» και μόλις αυτή γυρίζει το κεφάλι της βάζει τα κλάματα! Δεν είχε την παραμικρή ιδέα για αυτό που θα της έλεγε!

“Εάν ζητούσα κάτι από τον Θεό, θα ήταν να μου δώσει εσένα για κόρη. Θα ήμουν ο πιο περήφανος πατέρας στον κόσμο, αν είχα μία τόσο όμορφη, έξυπνη και μορφωμένη κόρη όπως εσύ.” Εκείνη χαμογέλασε με ένα πολύ πλατύ χαμόγελο.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αυτή την συγκινητική στιγμή:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share